Анкета за намаляване на ОФФ-а в ПРОДАВА и изнасяне на коментарите в Общи Приказки със линк към съответното продава!Колеги много се изговори по темата в този топик:http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=9702моля хвърлете му едно око и гласувайте както желаете!Основните доводи от моя страна са да се поставите на мястото на човек който продава нещо(кола), и една сюрия всезнайковци му омаскарят темата и нещото(колата) с "компетентни" мнения!За пример отново давам форума на ситроен:http://www.citroen-bg.net/forum/view...жението ми е и ние да сложим една такава тема най-отгоре на продава, и всякакви постови които не са пряко и директно свързани с темата да се трият без предупреждение!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета за намаляване на ОФФ-а в ПРОДАВА и изнасяне на ...
Collapse
X
-
пич, така зададен въпроса няма смисъл - едва ли някой е за оффтопиците. въпроса, е защо визираш точно форума "продава"?!? нима във форума "консултации" оффтопика е полезен и добре дошъл? са дай да напускаме по една анкета за секи раздел във форума...."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
charlie написа:пич, така зададен въпроса няма смисъл - едва ли някой е за оффтопиците. въпроса, е защо визираш точно форума "продава"?!? нима във форума "консултации" оффтопика е полезен и добре дошъл? са дай да напускаме по една анкета за секи раздел във форума....Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
аз гласувах против! на форумите целта е да се обсъжда, ако не пълно е със сайтове за продажба на коли! друг вариант е продавача да помоли учтиво админа и темата да бъде заключена с пускането и! мисля че на всеки продавач са му интересни топиците, споровете, обидите и т.н. най малкото може да придобие прадстава колко му струва колата. виж ако не търпи критика е друго, но решението съм го дал горе!"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
toko написа:аз гласувах против! на форумите целта е да се обсъжда, ако не пълно е със сайтове за продажба на коли! друг вариант е продавача да помоли учтиво админа и темата да бъде заключена с пускането и! мисля че на всеки продавач са му интересни топиците, споровете, обидите и т.н. най малкото може да придобие прадстава колко му струва колата. виж ако не търпи критика е друго, но решението съм го дал горе!
Коментар
-
Re: Абе ей!
niko_ymn написа:Нееее, стига! - Аз сега за това ли не намирам нещо дето ми трябваше - щото сте трили ?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
doofiat написа:toko написа:аз гласувах против! на форумите целта е да се обсъжда, ако не пълно е със сайтове за продажба на коли! друг вариант е продавача да помоли учтиво админа и темата да бъде заключена с пускането и! мисля че на всеки продавач са му интересни топиците, споровете, обидите и т.н. най малкото може да придобие прадстава колко му струва колата. виж ако не търпи критика е друго, но решението съм го дал горе!"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
Добре бе, нали раздела се казва "Продава", а не "Коментари за обявите" Със същата сила, утре като видиш обява в някое списание, треа да звъннеш и да кажеш на собственика, че е луд да иска толкова пари за тази кола и да му обясниш, колко по-евтини оферти има и/или колко много проблеми създавал този модел, и/или че на теб са ти давали супер изгодно много по-хубава от неговата кола, ама ти си я отказал.... Е, И КАКВО ГО ИНТЕРЕСУВА ТОВА ПРОДАВАЧА
Коментар
-
абе аз ли съм себъркам, или много хора не осъзнават, че това е ФОРУМ!! тук нещата се ОБСЪЖДАТ! относно офтопика е ясно че всички сме против, независимо от това в кой раздел е, обаче да не може да забраниш обсъждането на пусната тема и да викаш че това е форум, нещо не ми се връзва....за kuku ако продавача не иска темата (подчертавам темата, а не обявата) да се обсъжда, да си я пусне в мобилето или други специализирани сайтове за продажби а не във ФОРУМ, защото във форума се обсъжда .[/b]"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Kuku написа:Добре бе, нали раздела се казва "Продава", а не "Коментари за обявите" Със същата сила, утре като видиш обява в някое списание, треа да звъннеш и да кажеш на собственика, че е луд да иска толкова пари за тази кола и да му обясниш, колко по-евтини оферти има и/или колко много проблеми създавал този модел, и/или че на теб са ти давали супер изгодно много по-хубава от неговата кола, ама ти си я отказал.... Е, И КАКВО ГО ИНТЕРЕСУВА ТОВА ПРОДАВАЧА"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
charlie написа:абе аз ли съм себъркам, или много хора не осъзнават, че това е ФОРУМ!! тук нещата се ОБСЪЖДАТ! относно офтопика е ясно че всички сме против, независимо от това в кой раздел е, обаче да не може да обсъждаш пусната тема и да викаш че това е форум, нещо не ми се връзва....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар