Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета за намаляване на ОФФ-а в ПРОДАВА и изнасяне на ...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гласувайте! Нека вземем някакво решение!

Коментар

Колеги мислите ли че вече можем да спрем анкетата и да вземем решение?!
      Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
      Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

rustson написа:
        Колеги мислите ли че вече можем да спрем анкетата и да вземем решение?!
        Аз предлагам rustson за модератор на "Продажби"!

Коментар

50 души гласували от 3000 рег.ей затова са безсмислени тия анкети а ситуацията си е на кантара
          фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
            50 души гласували от 3000 рег.ей затова са безсмислени тия анкети а ситуацията си е на кантара
            Добре де колега какво да направя не мога да ги накарам на сила да гласуват!!! То затова сега ши си изберем и такъв президент щото хората ги мързи!!!!!!!!

Коментар

tomazo написа:
              Виж сега, то и Алонсо, ако отпадне в Бразилия, Шумахер ще е шампион и пак е накантар, нали!

Коментар

Еееееее Тая катерица много ме кефи

Коментар

doofiat написа:
                  Еееееее Тая катерица много ме кефи
                  Хехе култов филм!!!

Коментар

ДЕТСКА ви работа ,наумили си нещо и като писарушки ,дай 4 гласа е разликата все пак ! никъде няма срок на анкетата !Вие тука го обърнахте на кардинални промени откакто го няма Митко !Идеалисти некви !
                    фиатче Браво 2.0

Коментар

Извинявам се много, но май е доста по-добре да се обсъжда точно след поста на обявата. Ако нещо не е наред или пък знаете за продавания продукт/кола е хубаво да си го споделите непосредствено след това. Не виждам на кого точно пречи това, а ако няма място на сървъра си кажете просто. Тя работата стана като "Чат на пловдивските срещи" Пак взе да не Ви харесва, когато някой се е активизирал. И по-горе прочетох, че форума си е форум, все пак. Ако нямаш право да си сложиш мнението във форум, защо изобщо да влизаш в него или да го създаваш, се питам?
                      SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Колежке моите уважения ама не си хванала основната идея на поста и анкетата! Ето ви един пример за "красоти" в тема продава:http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=8681Колко време човека си продава колата и отговаря само на въпроси от сорта "..тука да не е играл фотошопа.."!

Коментар

Та значи двамата главни герои в темата "Анкета за намаляване на ОФФ-а в ПРОДАВА и изнасяне на ..." rustson и doofiat , изведнъж започнаха да говорят за КАТЕРИЦИ!!! :D :D :D Е това ако не е комедия... Малко множко се палите май, а ?Между другото това е Може да го разкарате
                          Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
                          Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
                          BlueStorm transforms . . .
                          . . . !!!

Коментар

Пичове и пич..и, що първо не прочетете цялата тема и след това да ръсите критики и да се изказвате компетентно!Никой не се е палил просто ще те питам, когато дойде време да продавате колите. Тогава ще има да ти задават въпроси за колко време ти се отваря ел.стъклото или какъв цвят ти е крушка на осветлението на жабката

Коментар

Струва ми се, че излишните коментари не пречат чак толкова и няма смъсъл да местят извън раздела. Сериозния купувач отсява само тая информация, която му трябва. Аз гласувах против, но най-впечатляващото е, че за да се вземе решение е направена цяла АНКЕТА! Е тва е истината. Така трябва да се правят нещата. Кавото и да се реши ще добро за по-голяма част от форума.
                              2.4 JTD

Коментар

Ernom написа:
                                Струва ми се, че излишните коментари не пречат чак толкова и няма смъсъл да местят извън раздела. Сериозния купувач отсява само тая информация, която му трябва. Аз гласувах против, но най-впечатляващото е, че за да се вземе решение е направена цяла АНКЕТА! Е тва е истината. Така трябва да се правят нещата. Кавото и да се реши ще добро за по-голяма част от форума.
                                Добре давам ти пример, колега, за отсяване и ти ми кажи как ще постъпиш: някой коментира,че дадена кола има крива джанта и съдейки от изкривяването може би е блъсната и след това оправена, но нескопосано. Коментаторът казва, че може би е и колата е обръщана. На снимките обаче се вижда само кривата джанта и нито има вдлъбнатини, нито драскотини. Я сега ми кажи като видиш два такива поста, ще ходиш лида видиш колата или не?!

Коментар

Working...
                                X