Гласувайте! Нека вземем някакво решение!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета за намаляване на ОФФ-а в ПРОДАВА и изнасяне на ...
Collapse
X
-
tomazo написа:50 души гласували от 3000 рег.ей затова са безсмислени тия анкети а ситуацията си е на кантараJeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
Извинявам се много, но май е доста по-добре да се обсъжда точно след поста на обявата. Ако нещо не е наред или пък знаете за продавания продукт/кола е хубаво да си го споделите непосредствено след това. Не виждам на кого точно пречи това, а ако няма място на сървъра си кажете просто. Тя работата стана като "Чат на пловдивските срещи" Пак взе да не Ви харесва, когато някой се е активизирал. И по-горе прочетох, че форума си е форум, все пак. Ако нямаш право да си сложиш мнението във форум, защо изобщо да влизаш в него или да го създаваш, се питам?SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
Колежке моите уважения ама не си хванала основната идея на поста и анкетата! Ето ви един пример за "красоти" в тема продава:http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=8681Колко време човека си продава колата и отговаря само на въпроси от сорта "..тука да не е играл фотошопа.."!Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
Та значи двамата главни герои в темата "Анкета за намаляване на ОФФ-а в ПРОДАВА и изнасяне на ..." rustson и doofiat , изведнъж започнаха да говорят за КАТЕРИЦИ!!! :D :D :D Е това ако не е комедия... Малко множко се палите май, а ?Между другото това е Може да го разкаратеFiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Коментар
-
Пичове и пич..и, що първо не прочетете цялата тема и след това да ръсите критики и да се изказвате компетентно!Никой не се е палил просто ще те питам, когато дойде време да продавате колите. Тогава ще има да ти задават въпроси за колко време ти се отваря ел.стъклото или какъв цвят ти е крушка на осветлението на жабката
Коментар
-
Струва ми се, че излишните коментари не пречат чак толкова и няма смъсъл да местят извън раздела. Сериозния купувач отсява само тая информация, която му трябва. Аз гласувах против, но най-впечатляващото е, че за да се вземе решение е направена цяла АНКЕТА! Е тва е истината. Така трябва да се правят нещата. Кавото и да се реши ще добро за по-голяма част от форума.2.4 JTD
Коментар
-
Ernom написа:Струва ми се, че излишните коментари не пречат чак толкова и няма смъсъл да местят извън раздела. Сериозния купувач отсява само тая информация, която му трябва. Аз гласувах против, но най-впечатляващото е, че за да се вземе решение е направена цяла АНКЕТА! Е тва е истината. Така трябва да се правят нещата. Кавото и да се реши ще добро за по-голяма част от форума.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар