Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета за намаляване на ОФФ-а в ПРОДАВА и изнасяне на ...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

charlie написа:
    абе аз ли съм себъркам, или много хора не осъзнават, че това е ФОРУМ!! тук нещата се ОБСЪЖДАТ! относно офтопика е ясно че всички сме против, независимо от това в кой раздел е, обаче да не може да забраниш обсъждането на пусната тема и да викаш че това е форум, нещо не ми се връзва....за kuku ако продавача не иска темата (подчертавам темата, а не обявата) да се обсъжда, да си я пусне в мобилето или други специализирани сайтове за продажби а не във ФОРУМ, защото във форума се обсъжда .[/b]
    За ен-ти път:
    намаляване на ОФФ-а в ПРОДАВА и изнасяне на коментарите в Общи Приказки със линк към съответното продава!
    Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
    Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Нали точно това е идеята на колегата "rustson" да разграничи темите от обявите И стига меляхте като развалерни грамофони за тоя пусти форум - ДА форума е за обсъждане, НО в него има раздел за ОБЯВИ

Коментар

и да спорим и да не.. тя анкетата ще си покаже.. хубаво е обаче всеки гласувал да си остави коментара, ако го мързи поне да цитира някой, който мисли като него!п.п. и още нещо, хубаво е да има норми за поведение, но лично за мен са дразнещи репресивните норми! нормите се пишат в интерес на всички! който пуска "умни" постове от рода на "ти луд ли си, тая кола струва едиколко си, един приятел на приятел бил чул че някой си бил купил същата за..." - БАН. такива хора и без това са неполезни за форума, но да се ограничава мнението на хора, които знаят какво говорят.. не ми се вижда разумно!
        "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

rustson написа:
          charlie написа:
          абе аз ли съм себъркам, или много хора не осъзнават, че това е ФОРУМ!! тук нещата се ОБСЪЖДАТ! относно офтопика е ясно че всички сме против, независимо от това в кой раздел е, обаче да не може да забраниш обсъждането на пусната тема и да викаш че това е форум, нещо не ми се връзва....за kuku ако продавача не иска темата (подчертавам темата, а не обявата) да се обсъжда, да си я пусне в мобилето или други специализирани сайтове за продажби а не във ФОРУМ, защото във форума се обсъжда .[/b]
          За ен-ти път:
          намаляване на ОФФ-а в ПРОДАВА и изнасяне на коментарите в Общи Приказки със линк към съответното продава!
          ами и аз за енти път - аз съм за спиране на офтопика в целия форум! какво му е специалното на "продава" за да го коментираме отделно?и идеята да има линкове от темите на продава към теми от друг раздел - просто нямам думи....
          "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
          (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

toko написа:
            и да спорим и да не.. тя анкетата ще си покаже.. хубаво е обаче всеки гласувал да си остави коментара, ако го мързи поне да цитира някой, който мисли като него!п.п. и още нещо, хубаво е да има норми за поведение, но лично за мен са дразнещи репресивните норми! нормите се пишат в интерес на всички! който пуска "умни" постове от рода на "ти луд ли си, тая кола струва едиколко си, един приятел на приятел бил чул че някой си бил купил същата за..." - БАН. такива хора и без това са неполезни за форума, но да се ограничава мнението на хора, които знаят какво говорят.. не ми се вижда разумно!
            "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет

Коментар

Ок колега видяхме ти мнението! Благодарим за което! Очакваме резултата от анкетата!

Коментар

Някой се изказа, че нали с коментари/пазарлъка се сваляла цената
                Аз ще кажа само, че никой не те е спрял да се пазариш, но не тук и не ти, който не те е грижа въобще дали се продава кола или дамски превръзки. Като няма интерес/търсене цената пак ще си падне - това го знаят и малките деца.

Коментар

твърдо против ,само това остава и общи приказки да се напълнят с коментари за обяви ей колега продаде един ситроен ,и вече преписваш от техният форум
                  фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                    твърдо против ,само това остава и общи приказки да се напълнят с коментари за обяви ей колега продаде един ситроен ,и вече преписваш от техният форум
                    Абе Ситроен С5 е хубава кола и много бяга, но офтопиците акът продажбите.

Коментар

doofiat написа:
                      tomazo написа:
                      Абе Ситроен С5 е хубава кола и много бяга, но офтопиците акът продажбите.
                      не споря за колите ,а за офтопиците ! И аз съм звънял на обяви дето няма цена примерно и му тегля една дълга и широка !А тука си е риска на форума ,нека се трият ама само тия супер безсмислените офтопици ,то се е видяло ,че никой от тука няма да забогатее от търговия !
                      фиатче Браво 2.0

Коментар

doofiat написа:
                        Някой се изказа, че нали с коментари/пазарлъка се сваляла цената
                        Аз ще кажа само, че никой не те е спрял да се пазариш, но не тук и не ти, който не те е грижа въобще дали се продава кола или дамски превръзки. Като няма интерес/търсене цената пак ще си падне - това го знаят и малките деца.
                        да де.. за тея хора-БАН! то си личи когато някой си говори за спорта или по същество!
                        "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

Ами мисля че модераторите могат да приключат анкетата!

Коментар

епа може. може и направо да почнат да трият по раздел продава.П.П. от 3000 потребители са гласували 43....

Коментар

че това си е мнозинство 44 потребителя са гласували ,също като в темата хрониките за смъртта сигурно мнозинството е забегнало към другият форум или и там гонят бройка кота 3000
                              фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                                че това си е мнозинство 44 потребителя са гласували ,също като в темата хрониките за смъртта сигурно мнозинството е забегнало към другият форум или и там гонят бройка кота 3000

Коментар

Working...
                                X