tyson написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Молба за оглед и резултата: купих си Volvo V40!
Collapse
X
-
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
snake написа:tyson написа:Xenon-че? :D
Коментар
-
Наистина 205/55 R16 е масова и по-евтина гума. За съжаление обаче една кратка разходка из форума на Волво показва, че при някои ситуации тези гуми опират. Но има време. Нека дойде следващата зима, тогава ще му мисля по-сериозно. С 205/50 R16 ми се струва абсурдно да карам през зимата.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Immortal написа:Честито, Венко!Дълги и безаварийни километри!tyson написа:... Споделяй впечатленияTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Първи засечен комбиниран разход, при това с доста голяма точност, защото разстоянието между двете зареждания догоре е голямо - 1400 км. Резултат: 6,4 литра / 100 км. Звучи ми доста добре за комбиниран разход, като се има предвид, че извънградското ми в повечето случаи е по магистралата, а градското е почти само на къси разстояния. Ще взема да стана фен на дизела.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Първи засечен комбиниран разход, при това с доста голяма точност, защото разстоянието между двете зареждания догоре е голямо - 1400 км. Резултат: 6,4 литра / 100 км. Звучи ми доста добре за комбиниран разход, като се има предвид, че извънградското ми в повечето случаи е по магистралата, а градското е почти само на къси разстояния. Ще взема да стана фен на дизела.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Малко статистика от първата ми волво-година:С Волф сме заедно от 10 месеца. Купих колата през месец март 2013 година.- Изминати километри до края на 2013 г. по пътищата на родината (и не само): около 14 000 км.- Среден комбиниран разход на гориво: 6.66 л. дизел / 100 км.- Ремонти - 180 лв.Мисля, че не е зле .И може би е по-добре да не споменавам другите разходи, но нека все пак да сме точни:- Разходи за първоначално обслужване, 3 смени на моторно масло, акумулатор, парктроник, пожарогасител, чистачки Бош, 6 бр. гуми (4 нови и 2 втора употреба) - 1800 лв. В тази сума влизат и едни напразно дадени около 100 лв., защото при първоначалното обслужване погрешка ми сипаха масло 5W 30 (макар да им бях написал ясно и четливо 5W 40), което смених след около 500 км. Е, направих една промивка, лошо няма.И още нещо: всеки 100 км. са ми стрували 17.03 лв.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Малко статистика от първата ми волво-година:С Волф сме заедно от 10 месеца. Купих колата през месец март 2013 година.- Изминати километри до края на 2013 г. по пътищата на родината (и не само): около 14 000 км.- Среден комбиниран разход на гориво: 6.66 л. дизел / 100 км.- Ремонти - 180 лв.Мисля, че не е зле .И може би е по-добре да не споменавам другите разходи, но нека все пак да сме точни:- Разходи за първоначално обслужване, 3 смени на моторно масло, акумулатор, парктроник, пожарогасител, чистачки Бош, 6 бр. гуми (4 нови и 2 втора употреба) - 1800 лв. В тази сума влизат и едни напразно дадени около 100 лв., защото при първоначалното обслужване погрешка ми сипаха масло 5W 30 (макар да им бях написал ясно и четливо 5W 40), което смених след около 500 км. Е, направих една промивка, лошо няма.И още нещо: всеки 100 км. са ми стрували 17.03 лв.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар