Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Молба за оглед и резултата: купих си Volvo V40!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Молба за оглед и резултата: купих си Volvo V40!

Ще помоля някой колега от София, който разбира от дизелови автомобили или поне има някакъв опит с тях, да огледа тази кола: http://www.cars.bg/u924927 Интересуват ме впечатленията (моля - на ЛС) от външния вид и интериора (защото снимките често заблуждават), работа на двигателя, състояние на съединител, турбо и климатик, светещи лампи за грешки по таблото.А пък докато намеря кой да я огледа, можете спокойно да коментирате обявата, евентуално мнения за Volvo S40 като обслужване, поддръжка и те така.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Леля ми имаше такова. Карал съм го много пъти.Двигателя е Рено.В общи линиии много здрава кола, но лично за мен морално остаряла, въпреки приятния външен вид.Вътре е като Вектра отпреди 20 години...Иначе е работен кон.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Re: Молба за оглед на едно дизелово Volvo S40 в София

snake написа:
      Ще помоля някой колега от София, който разбира от дизелови автомобили или поне има някакъв опит с тях, да огледа тази кола: http://www.cars.bg/u924927 Интересуват ме впечатленията (моля - на ЛС) от външния вид и интериора (защото снимките често заблуждават), работа на двигателя, състояние на съединител, турбо и климатик, светещи лампи за грешки по таблото.А пък докато намеря кой да я огледа, можете спокойно да коментирате обявата, евентуално мнения за Volvo S40 като обслужване, поддръжка и те така.
      имам приятел с такова волво само че бензин ,колата е сравнително надеждна, но има затруднения с намирането на части /най често със заявка около 10 дни от МОТО-ПФОЕ/ и си е скъпичка за подръжка
      TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
      UNO 1.0 FIRE

Коментар

Без да се обиждаш snake, но централната конзола харесва ли ти? Изглежда като на кола 97-98г.
        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Не се обиждам, Тайсън . Но да спорим за вкус е несериозно. Наистина харесвам Volvo S40 - и на външен вид, и като интериор. Не ме притеснява това, че много хора намират волво по принцип за скучна кола.

Коментар

tyson написа:
            Без да се обиждаш snake, но централната конзола харесва ли ти? Изглежда като на кола 97-98г.
            Ами няма какво да се обижда.Все пак това е модел от 1995-та година. Ако таблото изглежда като на автомобил от 98-ма година, то тогава си е надскочила времето. :D
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Как беше? Човек се учи докато е жив :D Снейк - и да не забравиш да се похвалиш после :D
              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

snake написа:
                Не се обиждам, Тайсън . Но да спорим за вкус е несериозно. Наистина харесвам Volvo S40 - и на външен вид, и като интериор. Не ме притеснява това, че много хора намират волво по принцип за скучна кола.
                Нищо подобно, като вземеш да и купуваш части, със сигурност няма да ти е скучно.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Абе много пари ми се вижда това за стар модел, вЕрно че е 2001ва, ама...Преди 4, даже май са 5 вече години мой приятел си купи v40 1.6 за 4000лв. Минал е около 30хил км, почти само на газ. След първоначалното обслужване(ремъците бяха скъпи) смени бендикс и някакво реле за аварийките и мигачите. Смени задни дискове и накладки на около 200хил км(реални, купена е от познат), като и предните са за смяна вече.За тези км по окачването само тампони на носачите отпред. И това е.Всички неща са купувани от най-простите магазини за части в Кюстендил. Да, няма ги налични, но до края на деня или най-късно на другия ден са налични. Има доста такива коли, предполагам заради ниските цени. Не знам защо всявате смут и паника сред населението

Коментар

Re: Молба за оглед на едно дизелово Volvo S40 в София

stef написа:
                    snake написа:
                    имам приятел с такова волво само че бензин ,колата е сравнително надеждна, но има затруднения с намирането на части /най често със заявка около 10 дни от МОТО-ПФОЕ/ и си е скъпичка за подръжка
                    Не е задължително, аз за V70 купувах от Скантех - принципно имат почти всичко.
                    Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

Хубава е колата (от линка),но според мен парите са и малко множко.
                      Fiat Tipo
                      Corsa b комби !

Коментар

кола

Да има доста по евтини и по нови на по ниска цена И да не ви падне акумулатора няма влизане като на БМВ
                        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

В cars.bg толкова вървят като ги гледам. Поне дизелите. Мен ми харесва. Лятото се возих в един автоматик.
                          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Волво са прекрасни коли, няма скърцане на пластмаси, имат страхотна возия, този мотор е много икономичен и пъргав. Несериозно е сравнение с вектра. Мой приятел имаше такова дълги години, после си купиха S60. Ние имахме V70. За поддръжката на колата никога не съм го чувал да се оплаква. Ако колата е читава няма да се откажеш дълги години от нея. Препоръчвам ти обаче оглед в сервиз - в Студентски град има много читав такъв, в който можеш да разбереш много неща за колата. Координати - форума на волво или ако искаш ще се поровя аз за визитката им.
                            Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

Явно не е било моето волво, защото вeче са го капарирали. Специални благодарности за CHILIEV и pakumba, които изразиха готовност да помогнат с огледа! Темата е за ключ.

Коментар

Working...
                              X