Ще помоля някой колега от София, който разбира от дизелови автомобили или поне има някакъв опит с тях, да огледа тази кола: http://www.cars.bg/u924927 Интересуват ме впечатленията (моля - на ЛС) от външния вид и интериора (защото снимките често заблуждават), работа на двигателя, състояние на съединител, турбо и климатик, светещи лампи за грешки по таблото.А пък докато намеря кой да я огледа, можете спокойно да коментирате обявата, евентуално мнения за Volvo S40 като обслужване, поддръжка и те така.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Молба за оглед и резултата: купих си Volvo V40!
Collapse
X
-
Леля ми имаше такова. Карал съм го много пъти.Двигателя е Рено.В общи линиии много здрава кола, но лично за мен морално остаряла, въпреки приятния външен вид.Вътре е като Вектра отпреди 20 години...Иначе е работен кон.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Re: Молба за оглед на едно дизелово Volvo S40 в София
snake написа:Ще помоля някой колега от София, който разбира от дизелови автомобили или поне има някакъв опит с тях, да огледа тази кола: http://www.cars.bg/u924927 Интересуват ме впечатленията (моля - на ЛС) от външния вид и интериора (защото снимките често заблуждават), работа на двигателя, състояние на съединител, турбо и климатик, светещи лампи за грешки по таблото.А пък докато намеря кой да я огледа, можете спокойно да коментирате обявата, евентуално мнения за Volvo S40 като обслужване, поддръжка и те така.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Без да се обиждаш snake, но централната конзола харесва ли ти? Изглежда като на кола 97-98г."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:Без да се обиждаш snake, но централната конзола харесва ли ти? Изглежда като на кола 97-98г.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
snake написа:Не се обиждам, Тайсън . Но да спорим за вкус е несериозно. Наистина харесвам Volvo S40 - и на външен вид, и като интериор. Не ме притеснява това, че много хора намират волво по принцип за скучна кола.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Абе много пари ми се вижда това за стар модел, вЕрно че е 2001ва, ама...Преди 4, даже май са 5 вече години мой приятел си купи v40 1.6 за 4000лв. Минал е около 30хил км, почти само на газ. След първоначалното обслужване(ремъците бяха скъпи) смени бендикс и някакво реле за аварийките и мигачите. Смени задни дискове и накладки на около 200хил км(реални, купена е от познат), като и предните са за смяна вече.За тези км по окачването само тампони на носачите отпред. И това е.Всички неща са купувани от най-простите магазини за части в Кюстендил. Да, няма ги налични, но до края на деня или най-късно на другия ден са налични. Има доста такива коли, предполагам заради ниските цени. Не знам защо всявате смут и паника сред населението
Коментар
-
Re: Молба за оглед на едно дизелово Volvo S40 в София
stef написа:snake написа:Ще помоля някой колега от София, който разбира от дизелови автомобили или поне има някакъв опит с тях, да огледа тази кола: http://www.cars.bg/u924927 Интересуват ме впечатленията (моля - на ЛС) от външния вид и интериора (защото снимките често заблуждават), работа на двигателя, състояние на съединител, турбо и климатик, светещи лампи за грешки по таблото.А пък докато намеря кой да я огледа, можете спокойно да коментирате обявата, евентуално мнения за Volvo S40 като обслужване, поддръжка и те така.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Волво са прекрасни коли, няма скърцане на пластмаси, имат страхотна возия, този мотор е много икономичен и пъргав. Несериозно е сравнение с вектра. Мой приятел имаше такова дълги години, после си купиха S60. Ние имахме V70. За поддръжката на колата никога не съм го чувал да се оплаква. Ако колата е читава няма да се откажеш дълги години от нея. Препоръчвам ти обаче оглед в сервиз - в Студентски град има много читав такъв, в който можеш да разбереш много неща за колата. Координати - форума на волво или ако искаш ще се поровя аз за визитката им.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар