Благородно ти завиждам... Честито! Да си я караш с кеф!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Молба за оглед и резултата: купих си Volvo V40!
Collapse
X
-
Humppa
-
Благодаря за пожеланията! Иначе е същата кола от обявата с различните фарове, но това просто не подлежеше на съмнение - единият фар беше сменен още преди да напусна Перник и вече са еднакви. Засега впечатленията са положителни, все пак вече минах 150 км. с нея. Е, обадиха се разни проблемчета, но няма как. Утре е на обслужване, в понеделник й слагам номерата и съм на пътя.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Благодаря отново за пожеланията! Скоро ще споделя първите впечатления от колата. Обслужих я (смяна на ремъци, ролки, водна помпа, всички филтри, антифриз, няколко круши, чистачки, смяна на семеринг - общо 670 лв.), предстои ми да посетя още един сервиз, за да видим как са спирачките. То е ясно, че не са добре, но да видим какво ще се сменя. Освен това леко дърпа надясно, но мисля, че е от гумите. Но и това предстои да се установи.П.П. Във вторник ще я регистрирам. Разбрах, че ми предстои да платя и 200 лв. екотакса... Някой наясно ли е къде се плаща, изобщо как е историята там? От автокъщата ми дадоха някаква бланка с техен подпис и печат, казаха ми да я използвам, ако е необходимо, при плащане на екотаксата. Изобщо не ми стана ясно за какво ми е тази бланка. Вероятно те са били длъжни да я платят? Ще имам ли проблеми аз да си я платя?И още няколко снимки от днес:
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Екотаксата може да е макс. 90лв. намира се и по 40лв. аз последно за Алфата толкова платих. Какво представлява бланката от автокъщата?Добре изглежда колцата, липсва ти средната част от ножа отпред на бронята, но визията е добре. Имат проблем със спирачните помпи, посети Волво форума и разпитай!--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар