Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Молба за оглед и резултата: купих си Volvo V40!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Благородно ти завиждам... Честито! Да си я караш с кеф!
    Stop giving directions, just say "Follow me."
    Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
    Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Snake, това колата с различните фарове от обявата ли е? Гледам, че вече са еднакви. Иначе много добре изглежда Волвото.
      преди - TIPO
      сега - VOLVO XC60

Коментар

Честито и добре дошъл в клуба! :D

Коментар

Честито! Колата изглежда много добре. Само да те радва и да ти служи безаварийно!

Коментар

Благодаря за пожеланията! Иначе е същата кола от обявата с различните фарове, но това просто не подлежеше на съмнение - единият фар беше сменен още преди да напусна Перник и вече са еднакви. Засега впечатленията са положителни, все пак вече минах 150 км. с нея. Е, обадиха се разни проблемчета, но няма как. Утре е на обслужване, в понеделник й слагам номерата и съм на пътя.
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Преди седмица регистрирах автомобил в понеделник. Да ти кажа чесно тая работа не се прави тогава. Беше пълна лудница. Честито за колата, страхотна е !

Коментар

Честито! Много безаварийни! Споделяй впечатления
                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Честит да ти е колега.Само хубави моменти да имаш с него.
                  първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                  Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                  Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Благодаря отново за пожеланията! Скоро ще споделя първите впечатления от колата. Обслужих я (смяна на ремъци, ролки, водна помпа, всички филтри, антифриз, няколко круши, чистачки, смяна на семеринг - общо 670 лв.), предстои ми да посетя още един сервиз, за да видим как са спирачките. То е ясно, че не са добре, но да видим какво ще се сменя. Освен това леко дърпа надясно, но мисля, че е от гумите. Но и това предстои да се установи.П.П. Във вторник ще я регистрирам. Разбрах, че ми предстои да платя и 200 лв. екотакса... Някой наясно ли е къде се плаща, изобщо как е историята там? От автокъщата ми дадоха някаква бланка с техен подпис и печат, казаха ми да я използвам, ако е необходимо, при плащане на екотаксата . Изобщо не ми стана ясно за какво ми е тази бланка. Вероятно те са били длъжни да я платят? Ще имам ли проблеми аз да си я платя?И още няколко снимки от днес:
                    Прикачени файлове

Коментар

Венко, честито!!! Ти уж от дизели не разбираше...
                      Fiat Punto 1.1-Синята птица
                      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

10x! Аз и сега не разбирам от дизели. Уча се в движение .

Коментар

М-м-м много як швед Цветът, стойката и джантите много я отварят

Коментар

Екотаксата може да е макс. 90лв. намира се и по 40лв. аз последно за Алфата толкова платих. Какво представлява бланката от автокъщата?Добре изглежда колцата, липсва ти средната част от ножа отпред на бронята, но визията е добре. Имат проблем със спирачните помпи, посети Волво форума и разпитай!
                            --Старата ръжда любов не хваща!--
                            156 sportwagon 1,9 jtd 115
                            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Убавица бре Много яки джанти и цвят! Честито!
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Еко таксата от тази година е много разтегливо понятие, приготви си 200+ лв. Иначе честито за придобивката, желая ти милиони безаварийни километри с минимални ремонти .
                                Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Working...
                                X