u_bo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще гледате ли цифровата ефирна телевизия
Collapse
X
-
A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
BO написа:Решил съм да се обадя на телефона за информация да ми помогнат да си пусна телевизията в колата след септември и да ми кажат какъв декодер ми трябва.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
BO написа:u_bo написа:няколко приятели ще си спират сателитите заради цифровата. затова Булсат-а се дърлеха на БТВ и компания - беше ясно, че ще има отлив на клиенти след пускането на цифровото предаванеSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Защо е по добре да си на сателитни оператори отколкото на антена ? Първо: нямаш никакъв проблем с какъв телевизор си .Второ : гледаш повече от 6 програми.Трето : таксата на месец е 12лв и това прави две кутии и половина цигари . Нещо което бълха го е ухапала за един пушач .Четвърто : най важното е, че сателитите си излъчват с идеално качество картината независимо къде се намираш ,защото тук в Ловеч вече някои хора изпищяха, че с обикновена антена не е добра картината и за това купуват и за 40лв антена с усилвател и пак не се знае как ще е картината . Пето : тия декодери и усилватели при една гръмотевична буря масово излизат от строя и ето ти отново проблеми.Извода за мен е, че това са само излишни разходи за да се гледат няколко програми за които те се знае дали от следващата година ще са безплатни.
Коментар
-
Е, Коцев, то и 1 лев е по-малко от половин литър бензин, ама масово хората не пускат по един SMS на DMS за да спасят нечии живот. Ти пускаш ли, че все правиш тънки сметки на другите и предимно на пушачите? Аз не съм пушач между другото...Та - както казах пропускате един много важен момент. Масово хората или поне по-младите използват пакет интернет+телевизия. Разликата в моя случай (Нет 1) ако ползвам само интернет или нет+ТВ е 4 лева. Е за тия 4 лева и 3 канала да гледам си струват. Да не говорим, че имам около 10 HD канала, перфектно качество и т.н.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Аз пък като непушач му отпуснах края и направо си пуснах кабелна не за 10лв, а за 22лв към местния доставчик. Като ги цъкна от 1 на долу ми дава, че последната програма ми е 530 и незнам си кой си номер. На всичкото отгоре към промоцията ми дадоха и 2-ри приемник и е голяма веселба като отида в Мтел да си платя телефона и ме питат вие телевизия и интернет ползвате ли да ви направим оферта ? Няма начин да си играя с антената да ловя телевизия, като каналите, които се въртят в ефира и без това не ги гледам style34 има и хора дето пускат смс-иFiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
style34 написа:Е, Коцев, то и 1 лев е по-малко от половин литър бензин, ама масово хората не пускат по един SMS на DMS за да спасят нечии живот. Ти пускаш ли, че все правиш тънки сметки на другите и предимно на пушачите? Аз не съм пушач между другото...Та - както казах пропускате един много важен момент. Масово хората или поне по-младите използват пакет интернет+телевизия. Разликата в моя случай (Нет 1) ако ползвам само интернет или нет+ТВ е 4 лева. Е за тия 4 лева и 3 канала да гледам си струват. Да не говорим, че имам около 10 HD канала, перфектно качество и т.н.Steliyan's Life!
Коментар
-
Всяко нещо има плюсове и минуси, така че всеки си преценява сам кое му е по-изгодно, като под "по-изгодно" за един не е задължително да се разбира и за друг да е така.На мен например може да е по-изгодно да изключа всички кабелни и сателитни телевизии и да остана само на ефирните, защото не искам децата ми да се зомбират от детски филми по цял ден и с скандали и сълзи да ги вдигам от 5-6 часов маратон пред телевизора!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
jenshen73 написа:И за 15лв. скоростта ми не е за оплакване:The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
sok1 написа:Възможно ли е да нямам картина, защото качеството на сигнала ми е до 85%? Ползвам стайна антена от две телескопични пръчки. Миналата година нямах проблем с нея.
Коментар
-
style34 написа:... Абе да те питам тоя speedtest надежден ли е? Вкъщи ми изписва download speed 94 Mb/s, което много ме съмнява. От Замунда актуалните торенти ги свалям с около 12000 Кб/с.Steliyan's Life!
Коментар
-
коцев написа:sok1 написа:Възможно ли е да нямам картина, защото качеството на сигнала ми е до 85%? Ползвам стайна антена от две телескопични пръчки. Миналата година нямах проблем с нея.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар