mpeg4 декодер има ли ти тв-то ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще гледате ли цифровата ефирна телевизия
Collapse
X
-
А, бихте ли ме светнали, дали аз ще имам някакви проблеми да гледам кабелната телевизия. Там промяна някаква ще има ли? Щото и аз в тази област се чувствам като въпросният герой на Карл Май. Телевизора ми е туба, т.е. кинескоп, 100 херца, с два тунера - картина в картината. NEO май беше.Гледам кабелната телевизия на комшията :D . Незнам кой е доставчика, а и не ме интересува.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Миналата година от време на време също изчезваше картината. Тогава в пресата пишеше, че имало проблем със видео стриймовете. Но сега, при положение, че уж официално е пусната цифрова телевизия, си помислих, че не би трябвало да има проблем.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
lhristov написа:А, бихте ли ме светнали, дали аз ще имам някакви проблеми да гледам кабелната телевизия. Там промяна някаква ще има ли? Щото и аз в тази област се чувствам като въпросният герой на Карл Май. Телевизора ми е туба, т.е. кинескоп, 100 херца, с два тунера - картина в картината. NEO май беше.Гледам кабелната телевизия на комшията :D . Незнам кой е доставчика, а и не ме интересува.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Когато се появят каналите [платени], които гледам и сега (по кабелната) и мога да избирам за кои точно да се абонирам (плащам) веднага минавам към цифровата ефирна телевизия. Не виждам смисъл да плащам на кабелния оператор за 160 канала и да гледам (реално) 5, като при това оператора си прави каквото си ще. (На Близу съм, всички знаете за сагата с Dicovery, но от две седмици резнаха и MEZZO наглеците)::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::
Коментар
-
В Хасково положението е следното:илзъчва се на 25ти, 42ри и 45ти канал.Общо 9 канала: БНТ1, БНТ2, БНТ Уорлд, БТВ, НОВА, ББТ, БГ ОН ЕЪР, БНТ ХД ( пълна боза) и още нещо дето не се сещам сега...Проблема обаче е че качеството е трагично - накъсва, пикселизира, общо е много замазано...По време на пробното излъчване допреди 3-4 дни бяха перфектни като качество...Иначе проверих на ТВто силата на сигнала - сила и качество са на 100%!Дано го оправят че не се гледа.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:В Хасково положението е следното:илзъчва се на 25ти, 42ри и 45ти канал.Общо 9 канала: БНТ1, БНТ2, БНТ Уорлд, БТВ, НОВА, ББТ, БГ ОН ЕЪР, БНТ ХД ( пълна боза) и още нещо дето не се сещам сега...Проблема обаче е че качеството е трагично - накъсва, пикселизира, общо е много замазано...По време на пробното излъчване допреди 3-4 дни бяха перфектни като качество...Иначе проверих на ТВто силата на сигнала - сила и качество са на 100%!Дано го оправят че не се гледа.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:Yavor написа:В Хасково положението е следното:илзъчва се на 25ти, 42ри и 45ти канал.Общо 9 канала: БНТ1, БНТ2, БНТ Уорлд, БТВ, НОВА, ББТ, БГ ОН ЕЪР, БНТ ХД ( пълна боза) и още нещо дето не се сещам сега...Проблема обаче е че качеството е трагично - накъсва, пикселизира, общо е много замазано...По време на пробното излъчване допреди 3-4 дни бяха перфектни като качество...Иначе проверих на ТВто силата на сигнала - сила и качество са на 100%!Дано го оправят че не се гледа.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
[quote="Yavor"]infineon написа:Yavor написа:В Хасково положението е следното:илзъчва се на 25ти, 42ри и 45ти канал.Общо 9 канала: БНТ1, БНТ2, БНТ Уорлд, БТВ, НОВА, ББТ, БГ ОН ЕЪР, БНТ ХД ( пълна боза) и още нещо дето не се сещам сега...Проблема обаче е че качеството е трагично - накъсва, пикселизира, общо е много замазано...По време на пробното излъчване допреди 3-4 дни бяха перфектни като качество...Иначе проверих на ТВто силата на сигнала - сила и качество са на 100%!Дано го оправят че не се гледа.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
u_bo
Yavor написа:Не знам кое имам предвид.Панасоника на баща ми показва 2 измерителя : сила на сигнала и качество на сигнала. И двата са на 100%.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар