стари сидироми за пц не ти ли се намират. като ги отвориш по тенекията имат такива лепенки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Към компютърните спецове - Лаптоп разглобяване.
Collapse
X
-
Аз попаднах на това http://grabo.bg/sofia/pochistvane-pr...0&affid2=7за 15лв дали ще го почистят както трябва! Моя е Toshiba - оттварянето не изглежда трудно, но съм сигурен, че ако го направя сам ще го прецакам! Трябва да му намеря и батерия - в ebay са около 40-50лв, но са от Китай и ще чакам 2 месеца! В БГ дали ще намеря читава за 40лв?Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
rebel написа:Аз попаднах на това http://grabo.bg/sofia/pochistvane-pr...0&affid2=7за 15лв дали ще го почистят както трябва! Моя е Toshiba - оттварянето не изглежда трудно, но съм сигурен, че ако го направя сам ще го прецакам! Трябва да му намеря и батерия - в ebay са около 40-50лв, но са от Китай и ще чакам 2 месеца! В БГ дали ще намеря читава за 40лв?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Защо 15 бе колега - 9.90 е цената :D Доста често вземам подобни ваучери и мисля да ги пробвам и тези, няма как да ме излъжат с парите, но има възможност да го вземат и само сонези кутии който "изсмуквали прахта" да го минат! Сега обаче не ми се вижда удачно, понеже доста работа имам на него, а предполагам че поне 5 дена ще го бавят!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
ThE_PuNiSHeR написа:Взех едно ДВД, но са много малки парчертата... баси филма. Във Варна мога ли да взема от някъде?Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
СЛожих му лепенката аз от Ибей, но нещо взе да върти на максимални обороти почти постоянно. Ей тва са ми темп в момента, на бс плеър, мозила, скайп.Поле СтойностСвойства на датчика Тип на датчика CPU, HDD, Asus NB ACPI, nVIDIA MCPСензор на графичния процесор Diode (NV-Diode) Температури Процесор 47 °C (117 °F)1. CPU / 1. ядро 38 °C (100 °F)1. CPU / 2. ядро 38 °C (100 °F)MCP 61 °C (142 °F)Диод на графичния процесор 51 °C (124 °F)Hitachi HTS545032B9A300 27 °C (81 °F) Вентилатори Процесор 2400 RPMГрафичен процесор 100% Стойности на напрежението Ядро на процесора 1.10 VВидеото доста често на работи на 70-75*. Какво става?
Коментар
-
Намери ме във Варна да ти решим проблема. И след това ще разбереш защо 30лв. не са много за такава дейност.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар