Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Към компютърните спецове - Лаптоп разглобяване.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

стари сидироми за пц не ти ли се намират. като ги отвориш по тенекията имат такива лепенки.

Коментар

Аз попаднах на това http://grabo.bg/sofia/pochistvane-pr...0&affid2=7за 15лв дали ще го почистят както трябва! Моя е Toshiba - оттварянето не изглежда трудно, но съм сигурен, че ако го направя сам ще го прецакам! Трябва да му намеря и батерия - в ebay са около 40-50лв, но са от Китай и ще чакам 2 месеца! В БГ дали ще намеря читава за 40лв?
      Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

rebel написа:
        Аз попаднах на това http://grabo.bg/sofia/pochistvane-pr...0&affid2=7за 15лв дали ще го почистят както трябва! Моя е Toshiba - оттварянето не изглежда трудно, но съм сигурен, че ако го направя сам ще го прецакам! Трябва да му намеря и батерия - в ebay са около 40-50лв, но са от Китай и ще чакам 2 месеца! В БГ дали ще намеря читава за 40лв?
        Лаптоп Тошиба за да се почисти охлаждането се разглабя на съставните му части. Т.е. някак си много интересно ми се вижда да вземат за тази услуга 15лв., но що пък не се пробваш? Ще си на дива кирия. Хубавите и истински батерии струват (в България) около 100лв. с 12м. гаранция.
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Защо 15 бе колега - 9.90 е цената :D Доста често вземам подобни ваучери и мисля да ги пробвам и тези, няма как да ме излъжат с парите, но има възможност да го вземат и само сонези кутии който "изсмуквали прахта" да го минат! Сега обаче не ми се вижда удачно, понеже доста работа имам на него, а предполагам че поне 5 дена ще го бавят!
          Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Взех едно ДВД, но са много малки парчертата... баси филма. Във Варна мога ли да взема от някъде?

Коментар

ThE_PuNiSHeR написа:
              Взех едно ДВД, но са много малки парчертата... баси филма. Във Варна мога ли да взема от някъде?
              Преди няколко поста колега ти препоръча http://www.laptopchasti.com/index.php?route=common/home - колегите от Благоевград са точни, днес поръчай утре ще е при теб тази подложка.
              Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

СЛожих му лепенката аз от Ибей, но нещо взе да върти на максимални обороти почти постоянно. Ей тва са ми темп в момента, на бс плеър, мозила, скайп.Поле СтойностСвойства на датчика Тип на датчика CPU, HDD, Asus NB ACPI, nVIDIA MCPСензор на графичния процесор Diode (NV-Diode) Температури Процесор 47 °C (117 °F)1. CPU / 1. ядро 38 °C (100 °F)1. CPU / 2. ядро 38 °C (100 °F)MCP 61 °C (142 °F)Диод на графичния процесор 51 °C (124 °F)Hitachi HTS545032B9A300 27 °C (81 °F) Вентилатори Процесор 2400 RPMГрафичен процесор 100% Стойности на напрежението Ядро на процесора 1.10 VВидеото доста често на работи на 70-75*. Какво става?

Коментар

Намери ме във Варна да ти решим проблема. И след това ще разбереш защо 30лв. не са много за такава дейност.
                  Steliyan's Life!
                  FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
                  X