http://automedia.investor.bg/a/0-nac...elite/брех - такова признание от хангличани...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пълната класация за надеждността на двигателите
Collapse
X
-
Re: Пълната класация за надеждността на двигателите
punto_11 написа:http://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/18595-pylnata-klasaciia-za-nadejdnostta-na-dvigatelite/брех - такова признание от хангличани...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
Re: Пълната класация за надеждността на двигателите
kiselo написа:punto_11 написа:http://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/18595-pylnata-klasaciia-za-nadejdnostta-na-dvigatelite/брех - такова признание от хангличани..._________________________
FIAT Punto MK2, 1.2 / 8V / 2000 г.
Коментар
-
От тази класация ( колкото и субективна да е тя) ми се затвърди за пореден път, че българинът прави и мисли всичко на опаки.ТуЙ, което най-много се цени из дебрите ни родни е поставено на класации задни в тази статистика...и обратно.Кажете на някой, че уважавате или притежавате ФИАТ или ФОРД в БГ и ще чуете само думи на скептицизъм и недоверие.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Аз с удоволствие бих карал БМВ, пък нека му се чупи двигателя Класация направена от някоя фирма на база 50 000 нейни клиенти. Отччитани са всички ремонти по двигателя. И тук идват въпросите: 1. Дали всяка фирма е представена с еднакъв брой автомобили. 2. Дали тези автомобили са имали еднакъв пробег?...Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
да му се чупи, ама ако е служебна. то и аз с удоволствие бих карал ХМ, ама не ми се виси по сервизите през две седмици за кви ли не безумно скъпи неща. Имам 4-5 познати, които минаха през "удоволствието" да карат ауди А3 и мерцедес Аххх и съвсем естествено стигнаха до Форд Фиеста.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
ntodorov написа:От тази класация ( колкото и субективна да е тя) ми се затвърди за пореден път, че българинът прави и мисли всичко на опаки.ТуЙ, което най-много се цени из дебрите ни родни е поставено на класации задни в тази статистика...и обратно.Кажете на някой, че уважавате или притежавате ФИАТ или ФОРД в БГ и ще чуете само думи на скептицизъм и недоверие.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Включително и мен, като минал през 3 ФИАТ-а още ги гледам със скептицизъм и недоверие. Ама любов, какво да правиш.A17DTС/S
Коментар
-
Това е поредната измислена класация. Данни от 50 000 клиента! Ама какви двигатели, каква кубатура, каква скоростна кутия, лек автомобил или джип - няма значение. Да си продадем данните, а който иска да вярва!Че някой може да се оплаква, че двигателя му е шумен, ама това че купето не е добре изолирано няма значение. Човека има оплакване от двигателя! Като ги знаем англичаните какви капризни кокони са, просто е излишно да им обръщаме внимание. Хората правят класации след изследване на 100 000 броя от даден модел, а не марка и пак не може да се твърди с голяма точност, че публикуваните цифри са цялата истина.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
BO написа:Е аз не виждам какво може да му се чудиш на това.Едното струва 10к другото двойно.Точно тук идва далаверата да караш Фиат.A17DTС/S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар