Ibiza написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
nsn написа:Хвал:във Велинград съм с компания.Мрън:с лятните гуми съм.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Оплакване: вчера сутринта водя малката на плуване. Влизаме в 9 часа в басейна, отвън валеше дъжд, в 10 излизаме и отвън вече беше непроходимо. Не съм виждал такова нещо, хем не съм с някакви галоши, с всесезонни гуми съм, но колата по принцип стои в гаража и ако не ми се налага спешно да пътувам, не слагам зимните, които са на други джанти. Запазихме самообладание с малката, лашнах колата на един тротоар до Университета, колкото да не пречи на движението, и я зарязах там. С малката прекосихме целия град пеш, защото движението беше блокирано - няма автобуси, няма таксита. И сега вече похвалването - отивам тази сутрин, снегорините обградили колата ми със стена от сняг. Разринах само едни коловози назад, газ и я изкарах през пряспата. Е, баща ми побутна малко отпред, но нямаше много зор. Накрая си я прибрах благополучно в гаражаFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Сложих зимните гуми. Купих 2 броя Vredestein Snowtrack 3 :}Силно ви препоръчвам да не чакате за смяна по големите гуми-сервизи, а да си купите гумите и да ви ги монтират в някой квартален сервиз, понеже опашките са невероятно дълги."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Хвалба и аз купих 2 броя Vredestein Snowtrack 3 монтирах ги на джантите , но не още на колата рано ми се вижда... след няколко дена дават 10 градуса и нагоре.... Оплакване : Готвя боб....... утре пак работа... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Може и да го дават +10, ама сутрин си е около нулата.Вчера в снега ми се наложи да тичам извънградско и с летните си беше наистина кофти. 30 градуса скоро няма да стане, тъй че слагайте смело, ше им се невидят и галошите"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
път
Вчера имаше 5 снегорина и не хвърляха сол само 2 се опитваха да правят нещо ама то беше заледено и ефекта им беше нулевсамо чистеха отгоре а за лека кола си трябва почистване стабилно после в 17ч го бяха оправили пътя.Днес на Витоша почти беше чисто сигурно се е згряло и не е валяло като гледах имаше много дървета нападали по пътя .Добре че не завалял повече сняг .
Коментар
-
Оплакване: За 24 часа бяха измерени 220 литра дъжд на м2 в Бургас. Природата си отмъщава за гаврите с нея...Жалко, че страдат невинни. На един и същ участък само в рамките на месец и половина Бургас даде четири жертви. Отидоха си по един и същи начин хората. Отнесени от водната стихия докато са пътували с автомобилите си по главен път Бургас - Созопол. Последния случай от снощи, когато млада жена на 38 и съпругът и зарязват автомобила си сред пътя за да се приберат по кратък и уж безопасен път през гората при децата си от близкото село Росен. Докато пресичали първото дере внезапно се появила приливна вълна. Младата жена не успява да се спаси ...Хвалба: На този фон - никаква.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
http://olx.bg/kapak-za-fiat-bravo-zaden-i54783382 Кой си е разкикечил колата?ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:http://olx.bg/kapak-za-fiat-bravo-zaden-i54783382 Кой си е разкикечил колата?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар