Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От вчера съм в болницата, в момента съм в къщи до сутринта. Вчера отидох при лекар на профилактичен преглед, но така ми се зави свят, че едвам станах от кушетката, от 2 седмици нещо все ми се върти пущината и уж ми даде Вестибо, но вчера беше върхът и хайде в болницата. Хубавото е че изследванията включително скенер са добри. Така ще карам уж до петък, за толкова ми е пътеката, дано ме ремонтират.
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

NikMar написа:
      От вчера съм в болницата, в момента съм в къщи до сутринта. Вчера отидох при лекар на профилактичен преглед, но така ми се зави свят, че едвам станах от кушетката, от 2 седмици нещо все ми се върти пущината и уж ми даде Вестибо, но вчера беше върхът и хайде в болницата. Хубавото е че изследванията включително скенер са добри. Така ще карам уж до петък, за толкова ми е пътеката, дано ме ремонтират.
      Оздравявай ! Разбирам те отлично , защото лятоска и аз загубих козите за един час .
      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Румен_Хинчев написа:
        NikMar написа:
        Оздравявай ! Разбирам те отлично , защото лятоска и аз загубих козите за един час .
        Без да усещаме се преуморяваме от кахъри момчета.
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

NikMar написа:
          Колега, напълно те разбирам, защото минах по този път. Всички изследвания показваха, че съм добре, ама аз не знаех на кой свят съм. Скенер, кръвно, съмнения за микроинсулт, очни прегледи... и така няколко месеца. Ако ти кажа, че селски фелдшер ме прегледа и ми постави ПРАВИЛНАТА диагноза, сигурно няма да повярваш. Запушени синуси и леко възпаление на вътрешното ухо, най-вероятно в следствие на настинка! Бенгей и хрян на челото и витамини, и за три дни бях готов. Питай на кого се обаждам, когато в семейството ми има здравословен проблем.Стискам ти палци!
          207 тиква автомат
          новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Благодаря колеги. Сутринта се качих в болницата да ме почерпят с 2 банки и пак съм в градска до утре и така до петък, там следобяд нямам каво да правя, пък и в стаята има доста дърводелски машини и нощем не се спи. Иначе днес съм доста по-добре /да не чуе дявола/. Като чета постовете на по-горе и като гледам в нервно, имам чувството, че е някаква епидемия. Лекарката която ме прати в болницата, каза че може да се дължи и на стрес и нервно напрежение. А то от къде ли да ми дойде, седя си по цял ден у дома и се чудя къде да си намеря работа, както писах по-рано от 07.02 съм на борсата, та от какво ли толкова ми е нервно? Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Колкото до настинка не съм усетил да имам такава, нямам хрема или нещо подобно, а това "бенгей" какво е? Нищо не ми пречи да опитам.
            FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
            Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

NikMar написа:
              Благодаря колеги. Сутринта се качих в болницата да ме почерпят с 2 банки и пак съм в градска до утре и така до петък, там следобяд нямам каво да правя, пък и в стаята има доста дърводелски машини и нощем не се спи. Иначе днес съм доста по-добре /да не чуе дявола/. Като чета постовете на по-горе и като гледам в нервно, имам чувството, че е някаква епидемия. Лекарката която ме прати в болницата, каза че може да се дължи и на стрес и нервно напрежение. А то от къде ли да ми дойде, седя си по цял ден у дома и се чудя къде да си намеря работа, както писах по-рано от 07.02 съм на борсата, та от какво ли толкова ми е нервно? Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Колкото до настинка не съм усетил да имам такава, нямам хрема или нещо подобно, а това "бенгей" какво е? Нищо не ми пречи да опитам.
              Точно от това, че си на борсата. Притесняваш се, че не можеш да намериш работа, предполагам. Бързо оздравяване ! Дано всичко се оправи скоро !Оплакване: ламбда сондата ми е за смяна
              Fifi - Fiat Bravo 1.6 16v 103hp, 1997

Коментар

NikMar написа:
                Колкото до настинка не съм усетил да имам такава, нямам хрема или нещо подобно, а това "бенгей" какво е? Нищо не ми пречи да опитам.
                И аз не бях усетил настинка, но е факт, че имах същия проблем. Бенгей е лекарсво за ставни и мускулни болки и има силно загряваш ефект. Мажеш челото и ако текне или ти се облекчи дишането през носа или усетиш спадане на напрежение в синусите, това е вероятната причина за световъртежа.http://static1.framar.bg/product/1-2...1643bengei.jpg
                207 тиква автомат
                новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Да се похваля,че от миналата седмица съм с нова работа,та да видим!Като махнем лошото,което в последно време е в изобилие,друго няма.

Коментар

Хвал:измих,изчистих и заредих колата.
                    Bravo 1.9d 97г

Коментар

Свалих двигател + скоростна кутия на 1.9 JTD съвсем сам и разглобих таблото до ламарина.Ползотворен ден
                      "Без сърца, сме просто машини"
                      Toyota Prius 1.5 Hybrid
                      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Хвалбичка: сипах си ракийка и си я пийвам с туршийка и с кеф! Няма да мрънкам, защото няма за какво!Наздравичката на всички!!!
                        Manowar - Татко
                        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
                          Хвалбичка: сипах си ракийка и си я пийвам с туршийка и с кеф! Няма да мрънкам, защото няма за какво!Наздравичката на всички!!!
                          Тъй, тъй, ама да споделиш, само тук.....
                          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Гледах на живо първата победа на БГ отбор в ШЛ Много приятна обстановка беше по трибуните
                            ФИАТ- Пътят е само формалност
                            ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                            -----------------------------------------------------
                            FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Сложих зимните, гуми най-накрая. Голям мерак ми беше да сложа хубава гума. Летните бяха големи галоши, но така взех колата, сега мирише на нова гума и макар и в дъжда спират прекрасно.
                              BMW E46 coupe
                              Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

На неделната среща ви се оплаках че на ЕКО-то ми загубиха капачката за газта (не беше бола за умиране,ама беше в цвета на колата ) и при снощното зареждане един пич от бензиностанцията дето си имаме приказка ми вика, бате намерих ти капачката и съм я прибрал и си ми я донесе
                                Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                                И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                                .

Коментар

Working...
                                X