От вчера съм в болницата, в момента съм в къщи до сутринта. Вчера отидох при лекар на профилактичен преглед, но така ми се зави свят, че едвам станах от кушетката, от 2 седмици нещо все ми се върти пущината и уж ми даде Вестибо, но вчера беше върхът и хайде в болницата. Хубавото е че изследванията включително скенер са добри. Така ще карам уж до петък, за толкова ми е пътеката, дано ме ремонтират.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
NikMar написа:От вчера съм в болницата, в момента съм в къщи до сутринта. Вчера отидох при лекар на профилактичен преглед, но така ми се зави свят, че едвам станах от кушетката, от 2 седмици нещо все ми се върти пущината и уж ми даде Вестибо, но вчера беше върхът и хайде в болницата. Хубавото е че изследванията включително скенер са добри. Така ще карам уж до петък, за толкова ми е пътеката, дано ме ремонтират.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:NikMar написа:От вчера съм в болницата, в момента съм в къщи до сутринта. Вчера отидох при лекар на профилактичен преглед, но така ми се зави свят, че едвам станах от кушетката, от 2 седмици нещо все ми се върти пущината и уж ми даде Вестибо, но вчера беше върхът и хайде в болницата. Хубавото е че изследванията включително скенер са добри. Така ще карам уж до петък, за толкова ми е пътеката, дано ме ремонтират.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
NikMar написа:От вчера съм в болницата, в момента съм в къщи до сутринта. Вчера отидох при лекар на профилактичен преглед, но така ми се зави свят, че едвам станах от кушетката, от 2 седмици нещо все ми се върти пущината и уж ми даде Вестибо, но вчера беше върхът и хайде в болницата. Хубавото е че изследванията включително скенер са добри. Така ще карам уж до петък, за толкова ми е пътеката, дано ме ремонтират.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Благодаря колеги. Сутринта се качих в болницата да ме почерпят с 2 банки и пак съм в градска до утре и така до петък, там следобяд нямам каво да правя, пък и в стаята има доста дърводелски машини и нощем не се спи. Иначе днес съм доста по-добре /да не чуе дявола/. Като чета постовете на по-горе и като гледам в нервно, имам чувството, че е някаква епидемия. Лекарката която ме прати в болницата, каза че може да се дължи и на стрес и нервно напрежение. А то от къде ли да ми дойде, седя си по цял ден у дома и се чудя къде да си намеря работа, както писах по-рано от 07.02 съм на борсата, та от какво ли толкова ми е нервно? Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Колкото до настинка не съм усетил да имам такава, нямам хрема или нещо подобно, а това "бенгей" какво е? Нищо не ми пречи да опитам.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:Благодаря колеги. Сутринта се качих в болницата да ме почерпят с 2 банки и пак съм в градска до утре и така до петък, там следобяд нямам каво да правя, пък и в стаята има доста дърводелски машини и нощем не се спи. Иначе днес съм доста по-добре /да не чуе дявола/. Като чета постовете на по-горе и като гледам в нервно, имам чувството, че е някаква епидемия. Лекарката която ме прати в болницата, каза че може да се дължи и на стрес и нервно напрежение. А то от къде ли да ми дойде, седя си по цял ден у дома и се чудя къде да си намеря работа, както писах по-рано от 07.02 съм на борсата, та от какво ли толкова ми е нервно? Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Колкото до настинка не съм усетил да имам такава, нямам хрема или нещо подобно, а това "бенгей" какво е? Нищо не ми пречи да опитам.Fifi - Fiat Bravo 1.6 16v 103hp, 1997
Коментар
-
NikMar написа:Колкото до настинка не съм усетил да имам такава, нямам хрема или нещо подобно, а това "бенгей" какво е? Нищо не ми пречи да опитам.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Свалих двигател + скоростна кутия на 1.9 JTD съвсем сам и разглобих таблото до ламарина.Ползотворен ден"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Хвалбичка: сипах си ракийка и си я пийвам с туршийка и с кеф! Няма да мрънкам, защото няма за какво!Наздравичката на всички!!!Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
fihi написа:Хвалбичка: сипах си ракийка и си я пийвам с туршийка и с кеф! Няма да мрънкам, защото няма за какво!Наздравичката на всички!!!Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Гледах на живо първата победа на БГ отбор в ШЛ Много приятна обстановка беше по трибунитеФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
На неделната среща ви се оплаках че на ЕКО-то ми загубиха капачката за газта (не беше бола за умиране,ама беше в цвета на колата ) и при снощното зареждане един пич от бензиностанцията дето си имаме приказка ми вика, бате намерих ти капачката и съм я прибрал и си ми я донесеКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар