Kay_ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Kay_ написа:Жената беше на тиим билдинг. Взе ми раничката, на която е "монтирана" форумната значка. Всичките и колеги и се подигравали на значката...Смотани ВАГ-аджии...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Kay_ написа:Жената беше на тиим билдинг. Взе ми раничката, на която е "монтирана" форумната значка. Всичките и колеги и се подигравали на значката...Смотани ВАГ-аджии...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
kal0yanch40 написа:Хвалба: Колкото и да нямам настроение, да празнувам, днес ставам на 22.Хвалба 2: Мареата става на 1 година, от както съм я купил.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Хайде сложиш зимните цървули Много поздрави на slonikon - филтъра, който ми даде е перфектенФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Оплак:Сигурно за 10 път ми се случва...Получавам едно единствено запитване за нещо си, което стои в нета от 5 месеца и съответно го продавам. Веднага след това получавам второ, а понякога трето и то в рамките на 1 ден... :/Хвал:Взех едно Bravo 1.9 JTD за части.Хвалоплак:1. Цял ден разглобяване и сега малко се обажда кръста...2. Няма по-омразен двигател за ремонт/разглобяване от тоя...Талянците ми се струва, че са скачали по него, че да се събере в коша, заедно с периферията"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар