Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kay_ написа:
    Жената беше на тиим билдинг. Взе ми раничката, на която е "монтирана" форумната значка. Всичките и колеги и се подигравали на значката...Смотани ВАГ-аджии...
    Да си търси друг тим жена ти ...
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Kay_ написа:
      Жената беше на тиим билдинг. Взе ми раничката, на която е "монтирана" форумната значка. Всичките и колеги и се подигравали на значката...Смотани ВАГ-аджии...
      Другия път се обади като имат среща да и дам пунтото и като се присмеят да ги покани на чертата да припадат
      punto HGT

Коментар

Kay_ написа:
        И такива комплексари ли имало?
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Kay_ написа:
          Закостенелия българин едно си знае, едно си бае. Ама нека...Иначе. Целия стадион "Вила Парк" в Бирмингам е в надписи на ФИАТ. Дори в клубните значки на Астън Вила присъства тази марка. От три години са един от официалните им спонсори и официален превозвач за отбора...Което пък хич не пречи на близо 40 000 да си ходят на мачовете и на още милиони привърженици на клуба по света да си обичат отбора без свян или неудобство. Бентаке, Сисоко, Агбанлахор, Влаар, Бент и компания нека да си джиткат с автомобили от "позорната" за БГ марка пък нека тук да се подиграват. :P
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Всичката им злоба е от завист.
            FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
            Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Хвалба: Колкото и да нямам настроение, да празнувам, днес ставам на 22.Хвалба 2: Мареата става на 1 година, от както съм я купил.
              Fiat Punto`04 1.2 60hp.
              Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
              ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

kal0yanch40 написа:
                Хвалба: Колкото и да нямам настроение, да празнувам, днес ставам на 22.Хвалба 2: Мареата става на 1 година, от както съм я купил.
                Честито млади колега. И знай от мен. Празнувай СЕГА. Нямаш никакво основание да си пропускаш тези празници. :P
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Днес си взех Алфата от бояджия. Станала е супер, никакъв помен от градушката. Утре, ще трябва да я измия, че прахоляка е навсякъде
                  FIAT Marea ex
                  FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Хвалба : Върнах се от Италия !Оплакване : Виж горното .Тук е мястото да благодаря на Лъчо за съдействието и гостоприемството !
                    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Хвал - обух Стилака с предни GoodYear UG9Оплак - задните са си още Debica, поради финансови причини
                      FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

Хайде сложиш зимните цървули Много поздрави на slonikon - филтъра, който ми даде е перфектен
                        ФИАТ- Пътят е само формалност
                        ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                        -----------------------------------------------------
                        FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Оплак:Сигурно за 10 път ми се случва...Получавам едно единствено запитване за нещо си, което стои в нета от 5 месеца и съответно го продавам. Веднага след това получавам второ, а понякога трето и то в рамките на 1 ден... :/Хвал:Взех едно Bravo 1.9 JTD за части.Хвалоплак:1. Цял ден разглобяване и сега малко се обажда кръста...2. Няма по-омразен двигател за ремонт/разглобяване от тоя...Талянците ми се струва, че са скачали по него, че да се събере в коша, заедно с периферията
                          "Без сърца, сме просто машини"
                          Toyota Prius 1.5 Hybrid
                          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Оплакване: Пунтото нещо си "поверва" и почна да хапва 12-15 газ градско...Хвалба: За сметка на горното пък дава 6,5-8 извън града :D
                            94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
                            03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico
                            02' Fiat Stilo 1.6 16v Grigio Steel

Коментар

Очаквам решение, което ще промени живота ми за 1година напред изцяло Изцяло съм в ръцете на един човек, който няма реална представа за мен. Такова напрежение/товар не съм чувствал... Ясно какво е...

Коментар

vital - дано ти се случат нещата Успех!
                                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Working...
                                X