Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

pplk написа:
    Чудя се, кой им дава лицензи на такива?
    Е другата тема лоши били тези, които отнемат лицензи, тука тези, които дават. Верно е за бой тази.
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Да се похваля: Днес ходих на народни танци за сефте от 25 години насам. Ще ходя 2 пъти седмично. Много е разтоварващо, а и забавно (имайки предвид, че сме 2 мъже и десетина жени ).Оплакване засега няма.

Коментар

vital написа:
        pplk написа:
        ...
        Имам подобен проблем, само че искат да слагам запор на човек, който не само че не е работил никога във фирмата, но и за първи път чувам...
        Ами и аз имам подобен проблем. Като дойдох в Козлодуй, си смених номера на телефона. И от тогава, до ден днешен, получавам СМС всеки месец, че трябва да направя вноска по кредитна карта (каквато нямам), на сума... започна от 6000 ЕВРО, сега вече е на 11000 ЕВРО.Два пъти вече съм се обаждал в съответната банка (единия път на живо), че съм с този номер отскоро и че определено не става дума за мен, но СМС-чето си идва редовно Само се чудя, какво е работил този, та има такъв лимит по кредитна карта?!?

Коментар

Оплак-колицата замина за скраб ...жалко.....много жалко.А беше първата ми любов

Коментар

Immortal написа:
            Ами и аз имам подобен проблем. Като дойдох в Козлодуй, си смених номера на телефона. И от тогава, до ден днешен, получавам СМС всеки месец, че трябва да направя вноска по кредитна карта (каквато нямам), на сума... започна от 6000 ЕВРО, сега вече е на 11000 ЕВРО.Два пъти вече съм се обаждал в съответната банка (единия път на живо), че съм с този номер отскоро и че определено не става дума за мен, но СМС-чето си идва редовно Само се чудя, какво е работил този, та има такъв лимит по кредитна карта?!?
            И аз бях така. Райфайзен банк. Обадих се един път - да, добре, няма проблем. Още 1 година получавах смс, повече не съм се занимавал. Иначе има богаташи с лимити за по 50 000 по кредитните карти.
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Имаше прИмоция по едно време, ако си купиш Порше ти дават кредитна карта със 100хил лева лимит.Оплакване: нямам Порше

Коментар

style34 написа:
                pplk написа:
                Чудя се, кой им дава лицензи на такива?
                Е другата тема лоши били тези, които отнемат лицензи, тука тези, които дават. Верно е за бой тази.
                Толкова и си прочел/разбрал/ другата тема . Но това е друга тема
                207 тиква автомат
                новокромаджия 2.4 печка

Коментар

style34 написа:
                  Immortal написа:
                  И аз бях така. Райфайзен банк. Обадих се един път - да, добре, няма проблем. Още 1 година получавах смс, повече не съм се занимавал. Иначе има богаташи с лимити за по 50 000 по кредитните карти.
                  И аз съм с подобен СМС от Райфазен за 124 лв., първия път се обадих по телефона, втория път отидох на място, че ми беше по път, пък и там работят няколко бивши мои колежки и уж щяха да го оправят, но на 3-я път им пратих една официална жалба и за сега мълчат.
                  FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                  Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Оплаквам се: голяма беля си отворих.Исках да сменя едно кранче, което не се затваряше... и счупих тръбата, която излиза от стената.От тук нататък не мога сам. Утре ще идва майстор, но до тогава аз и комшийката ще сме без студена вода.
                    Прикачени файлове

Коментар

Хвалба/оплакване: утре заминавам за хАнглия.

Коментар

Аз пък да взема да се похваля.Напредвам с ремонта и утре си чакам и ламината. :D
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Хвалба : Днеска посетих за първи път форумска среща в София много се забавлявах . Другия път бих дошъл отново с удоволствие ако жената е на работа :D Оплакване : С nikolce се хванахме да сменим антифриза и да монтираме термостата от рено 5 . Близо до 17:00 прозължи за нас срещата важното е че всичко се получи .И направихме едно кръгче с мареата да види как работи колегата emzo .
                            Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                            Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Епа вземи и жената, не се плаши от бай Лазо, аз съм я водил моята, няма страшно Добре работи emzo
                              00' Bravo 105 JTD

Коментар

Жената беше на тиим билдинг. Взе ми раничката, на която е "монтирана" форумната значка. Всичките и колеги и се подигравали на значката...Смотани ВАГ-аджии...
                                ФИАТ- Пътят е само формалност
                                ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                                -----------------------------------------------------
                                FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Working...
                                X