Сигурно не ти знаят новата кола.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: кола
kluchar написа:Да се оплача някои ми сляза и четирите гуми за има няма час и половина пред блока на тротоара където спирам пони 100 пъти има място за спре още една кола или да минават хора . Сега става едно изваждане на пари .
Коментар
-
ебати и каръка съм вчера нацелих една Яма и то сериозно щети по гуми и джанти няма но забелязах петно от масло под колата ем оказа се че лявата полуоска се е откопчала от скоростите и е мръднала с половин сантиметър извадих я днес всичко си е наред зегерката си е там шлиците са здрави семеринга си е ОК отворих малко зегерката и зглобих сега не капе ама ще я наглеждамШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Хвал: След дългогодишно търсене си купих нови и хубави ролери на нормална ценаМрън: "лятото" свърши и няма да мога да мога да ги изкарвам на дълга разходка по горещия асфалт на гребната :D :DХвал: Най-накрая намерих един плюс на дългите коридори в апартамента - ще се уча да карам ролери на топло :D Мрън: Съединителя на бравока пее предсмъртната си песенХвал: През ноември ще сме сервезирани за да сме готови за 8 декември :PFiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Оплакване: Щях да си изпусна самолета по много глупав начин.Хвалба: Видях,че летя в понеделник, а не в сряда.Оплакване: Някои неща, които съм поръчал, няма да могат да пристигнат до понеделник и няма да мога да ги взема с менХвалба/оплакване: Прибирам се в БългарияBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Оплакване:На момата телефона и се повреди.Изяде ме всеки ден да ме пита какво се случва с него и дали ще го поправят.За жалост телефона е с повредено дъно и не става.Похвал:Тия от Престижио си вършат работата перфектно!Поради не налични на склад телефони от същият модел ми издадоха протокол за подмяна на устройството с ново на същата стойност или по висока ,ако желая да си доплатя за по скъп модел.С 2-3 телефонни разговора и 2 мейла утре чакам новият модел.Оплакване 2: Ся момата ще има по убав тилифон от моя.
Коментар
-
Оплак:Преди около година или малко повече, на вратата ми някаква съдебна изпълнителка беше лепнала съобщение за някакво дело, отнасящо се към фирма, която няма нищо общо с мен или семейството ми. Реших, че е станала грешка и я изчистих. След месец отново. Пак я разкарах и се обадих на ЧСИ да и кажа, че греши адреса. Провери нещо и каза, че е явно има объркване. ОК, ама след месец пак. Обадих се отново и и казах, че няма такава фирма на този адрес, съседите ми виждат призовката и после ходи обяснявай, че нямаш сестра. Пак каза, че ще провери и ако има грешка ще се коригира. И така до следващия месец, като призовката беше така залепена, че едвам я изчистих. Обадих се ОТНОВО на тая овца и и казах, че вече ще я ритам. Почна да се извинява и обеща, че повече няма да се повтори за пети път. Всичко точно до днес. Пак призовка, тоя път самозалепваща, за принудително изземване. Направо запалих колата и отидох при нея. Седи и гледа като теле. Физиономията и малоумна. Извинява се и ми обяснява, че грешно била въвела адреса в компютъра и за това станало объркването. Пак обещания, пак чудеса. Чудя се, кой им дава лицензи на такива? Тая от тъпотия, верно ще прати някой да разбива и да изземва, д@@ба и дебила смотан.Не мога да разбера, защо лепят тия призовки през нощта?207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Хохо Така го описа, че се скъсах да се смеяСитуацията е тъпа...трябва да има И да не съм спамър...оплак:болен съм вече втори денФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
krasio_79bs написа:Оплакване:На момата телефона и се повреди.Изяде ме всеки ден да ме пита какво се случва с него и дали ще го поправят.За жалост телефона е с повредено дъно и не става.Похвал:Тия от Престижио си вършат работата перфектно!Поради не налични на склад телефони от същият модел ми издадоха протокол за подмяна на устройството с ново на същата стойност или по висока ,ако желая да си доплатя за по скъп модел.С 2-3 телефонни разговора и 2 мейла утре чакам новият модел.Оплакване 2: Ся момата ще има по убав тилифон от моя.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар