Ето ви една лека, бърза и простичка програма за оразмеряване на снимки:https://imageresizer.codeplex.com/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Stefanaki написа:Хвалба: купих си зимни гуми с 20% отстъпка.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
AdViSoRa написа:Похвал: Смениха ми прозореца след 2 месеца чакане.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Мрън: Мислех утре да се наспя като хората ама няма да станеМрън: Трябва да стана в 6 за да чакам ТИР-а, който трябва да пристигне към 7Мрън: Като знам предишните пъти как идваше навреме, се надявам този да дойде все пак до към привечерМрън: Куче, което тежи едва 10кг, за пореден път разкъсва холова гарнитура с 10 възглавници, двоен матрак и 2 възглавници в рамките на няма и 2 часа.Хвал: поради горното мисля да запиша магистратура тапицер или шивач ... много съм добър в това :P :PFiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
sa6obravoto написа:Мрън: Мислех утре да се наспя като хората ама няма да станеМрън: Трябва да стана в 6 за да чакам ТИР-а, който трябва да пристигне към 7Мрън: Като знам предишните пъти как идваше навреме, се надявам този да дойде все пак до към привечерМрън: Куче, което тежи едва 10кг, за пореден път разкъсва холова гарнитура с 10 възглавници, двоен матрак и 2 възглавници в рамките на няма и 2 часа.Хвал: поради горното мисля да запиша магистратура тапицер или шивач ... много съм добър в това :P :PFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар