Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Турска е Коце. Работил съм с дограма около шест години и имам представа как се монтира врата
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

veselin10 написа:
      sok1 написа:
      Мрън: Малката току-що успя да събори ТВ-то си от стената. Бесен съм, ама стискам зъби...Yellow_Flash_Colorz_PDT_46Хвал: Макар че падна от близо 2,20 метра, това 19"-во UMC излезе доста здраво - още работи. :D
      И как се случи...от 2.2 метра? Питам да се предпазя
      Взела да си закача изпраното перде, качила се на бюрото си, залитнала и се хванала за стойката... Важното е, че само ТВ-то падна, а дъщерята е добре. :D
      Stop giving directions, just say "Follow me."
      Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
      Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

cs_aleksandar написа:
        Да на 1 сезон е вече почти 2 ри,има грайфер 8 мм ама там на балона така я е опънало че прилича на баси галоша.Иначе марката е Malatesta Италянски топъл регенерат със сертификат и за предна гума.Не съм ги купувал аз! Не ме хранете
        Преди време на един на магистралата, с лека кола и в най лява лента, аз бях зад него и изпреварвахме тир,като му се разлепи регенерата на предната гума и директно се бухна в мантинелата вляво. Ако беше дясна- под тира.
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

sok1 написа:
          veselin10 написа:
          sok1 написа:
          Мрън: Малката току-що успя да събори ТВ-то си от стената. Бесен съм, ама стискам зъби...Yellow_Flash_Colorz_PDT_46Хвал: Макар че падна от близо 2,20 метра, това 19"-во UMC излезе доста здраво - още работи. :D
          И как се случи...от 2.2 метра? Питам да се предпазя
          Взела да си закача изпраното перде, качила се на бюрото си, залитнала и се хванала за стойката... Важното е, че само ТВ-то падна, а дъщерята е добре. :D
          Това звучи като:Отишли баща и син в обществена баня да се къпят.Момчето му е за първи път и леко плахо навлиза. Направило 2-3 крачки и се хлъзнало. В паниката да не падне се хванал за чепа на баща си.Сконфузно погледнал баща си, но той му отвърнал.Видя ли, сине, сега ако беше с майка си щеше да се пребиеш.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Колеги къпих си фиат браво

Коментар

Колеги как да кача снимки на фиатката от тела пиша пак като ги изрежа и пак не стават изнервям се с тиq снимки

Коментар

Да се похваля

Да се похваля купихме си ПЕЖО ПАРТНЕР 2007 дизел
                Прикачени файлове
                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

nikolai_stz91@abv.bg написа:
                  Колеги как да кача снимки на фиатката от тела пиша пак като ги изрежа и пак не стават изнервям се с тиq снимки
                  Има отделна тема за снимки на фиатките.От телефона качи снимките някъде другаде (например в google - бившата Picasa), след което тук даваш само линк към снимката.Така ще е най-лесно.

Коментар

Най-най-лесно пък ще е да снимаш с минималната резолюция на телефона, след което със сигурност няма да имаш нужда от рязане и от преоразмеряване. Поздравления за кЪпения Фиат.

Коментар

Колеги къпих си фиат браво
                      Честото, колега!
                      Manowar - Татко
                      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Ако ги качиш в http://www.snimka.bg/?login, автоматично се ресайзват.
                        Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Оплакване: Спуках задна дясна гума.Похвала: Добре че се спука, че от вътрешната страна имаше огромно парче откъснато и незнам до къде щяхме да я докараме.
                          Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
                          Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
                          Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

Похвал
                            Прикачени файлове
                            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

А престанете с тоя фотошоп, че се комплексирам ;(Аз на 2 излета ловя само мренки по педя...
                              "Без сърца, сме просто машини"
                              Toyota Prius 1.5 Hybrid
                              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Можеш да ги преоразмeриш с XnView.
                                FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                                Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Working...
                                X