Румен_Хинчев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
-
style34 написа:ntodorov написа:перфектни в отношенията помежду си и спазването на правилата.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Е да де - страхът от наказанието. То затова има правила и закони. И те не само служат за наказание на прегрешилите, но и за превенция. А тази превенция се изразява в страх от наказанието, което си сигурен, че ще получиш ако стъпиш накриво. Тук този страх липсва напълно, особено за хората с много пари, защото в тази държава ВСИЧКО се продава.И как да е иначе, като ето такива искат да ни управляват. И го правят. Това е оплакване.P.S. При нас лицемерието и подлостта също като че ли не са ни неприсъщи...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
За съжаление (според моите лични наблюдения) написаното от ntodorov не съвпада с реалността. Описаното е ония хубав целуфан на Запада, под който са завити (покрити) лицемерието, подлостта и т.н. до страха от наказанието (глобата), заради която скоростта не се превишава с повече от 15км/ч над ограничението.A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:Хвалба: ... Сковани, стъклени, недодялани и праволинейни но пък перфектни в отношенията помежду си и спазването на правилата.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
ntodorov написа:Хвалба: Осъществих едно мое желание. Круиз по Северно море с цялото семейство. Видяхме Европа-та от към оная част. Впечатлих се от градовете, които посетихме, а емоцията ми от пребиваване на кораба MSC Magnifika още не е секнала.Очарован съм от Хамбург, разочарован съм от Берлин, а откровено Амстердам не е градът, в който някога ще се завърна.Оплакване: Хвана ме бързо носталгията. Истинската УЖ Европа се е...циганизирала. Много. Изключения прави може би Белгия и то в частта сиоткъм Брюж. ...Намразих и колоездачите. :PПС: България никак не е лошо място, но ние хората явно си го правим да ни бъде трудно . Ония "порцелановите" правят и невъзможното за да им бъде лесно и добре. Чак ме е яд, като ги гледах. Сковани, стъклени, недодялани и праволинейни но пък перфектни в отношенията помежду си и спазването на правилата.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Завиждам ти благородно,че си посетил Хамбург. Уникален град! За мен лично е най-красивият град в Германия и се радвам,че имах възможността да прекарам 4 години от живота си там. Не съм бил там от 6 години и адски много ми липсва.A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:Завиждам ти благородно,че си посетил Хамбург. Уникален град! За мен лично е най-красивият град в Германия и се радвам,че имах възможността да прекарам 4 години от живота си там. Не съм бил там от 6 години и адски много ми липсва.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Мрън: Малката току-що успя да събори ТВ-то си от стената. Бесен съм, ама стискам зъби...Yellow_Flash_Colorz_PDT_46Хвал: Макар че падна от близо 2,20 метра, това 19"-во UMC излезе доста здраво - още работи. :DStop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:Мрън: Малката току-що успя да събори ТВ-то си от стената. Бесен съм, ама стискам зъби...Yellow_Flash_Colorz_PDT_46Хвал: Макар че падна от близо 2,20 метра, това 19"-во UMC излезе доста здраво - още работи. :DNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
dudulia написа:ntodorov написа:Завиждам ти благородно,че си посетил Хамбург. Уникален град! За мен лично е най-красивият град в Германия и се радвам,че имах възможността да прекарам 4 години от живота си там. Не съм бил там от 6 години и адски много ми липсва.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар