NikMar написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплакването ми е, че надраскаха с ключ двете леви врати на Стилото... Купих си боя да видим какво ще сътворя с нея... А хвалбата ми е че го обзаведохме с хубави джанти от 20VT...Бяха със зимни гуми и отпада покупката на такива преди зимата... Странното е, че съм виждал тези джанти на друга кола и ми се струваха големи, а сега ми малеят...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
ogi28b написа:avvasilev написа:Хвалба: Джантите (втора употреба) се оказаха прави! Вече са с гуми!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
krasio_79bs написа:Вали гаден дъжд. Правя ремонт у дома.Утре ще къртят старата входна врата ,за да сложат нова.Утре започват да шплаковат хола.Па сетне какво ме чака..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Хвалба: Осъществих едно мое желание. Круиз по Северно море с цялото семейство. Видяхме Европа-та от към оная част. Впечатлих се от градовете, които посетихме, а емоцията ми от пребиваване на кораба MSC Magnifika още не е секнала.Очарован съм от Хамбург, разочарован съм от Берлин, а откровено Амстердам не е градът, в който някога ще се завърна.Оплакване: Хвана ме бързо носталгията. Истинската УЖ Европа се е...циганизирала. Много. Изключения прави може би Белгия и то в частта сиоткъм Брюж. ...Намразих и колоездачите. :PПС: България никак не е лошо място, но ние хората явно си го правим да ни бъде трудно . Ония "порцелановите" правят и невъзможното за да им бъде лесно и добре. Чак ме е яд, като ги гледах. Сковани, стъклени, недодялани и праволинейни но пък перфектни в отношенията помежду си и спазването на правилата.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Хвалба : Закупих си билет за самолет до Италия . Цена 130,00 лв. в двете посоки с ръчен багаж.Оплакване : Сигурно 20 пъти съм посрещал разни бизнесмени с моят личен автомобил , осигурявал съм им подслон , тормозил съм жена ми да им меси питки и да пече торти , като всички са ме молили да им върна визитата .Сега когато си правя устата да гостувам по за една нощ , почва хъмкане и мънкане. Барем , че един обеща да ме посрещне на летището и да ми предостави колата си.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар