Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

NikMar написа:
    Какъв близък, като има емейли от арабски държави?Колега направи си отделна тема.Модераторски екип на fiat-bg.org
    Не считам за необходимост от нова тема, просто се оплаках.
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Мрън:ходих да гледам 2 "перфектни" турбини които имаха огромен луфт.Мрън:задна дясна гума се беше разлепила от джантата.Хвал:излежавам се пред телевизора.
      Bravo 1.9d 97г

Коментар

Оплакването ми е, че надраскаха с ключ двете леви врати на Стилото... Купих си боя да видим какво ще сътворя с нея... А хвалбата ми е че го обзаведохме с хубави джанти от 20VT...Бяха със зимни гуми и отпада покупката на такива преди зимата... Странното е, че съм виждал тези джанти на друга кола и ми се струваха големи, а сега ми малеят...
        Прикачени файлове
        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Хвалба: купих си зимни гуми с 20% отстъпка.
          Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Хвалба: Джантите (втора употреба) се оказаха прави! Вече са с гуми!
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
              Леле, на каква тема сте спорели, че са се оказали прави?!? Друг път да не спориш с джанти! (Женски род са.)

Коментар

ogi28b написа:
                avvasilev написа:
                Леле, на каква тема сте спорели, че са се оказали прави?!? Друг път да не спориш с джанти! (Женски род са.)
                Прави, в смисъл - не са криви! Гледай аватарите, ако не разчиташ ник-овете!
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Оплакване: Студено ми е! Навлякох дебелите блузи вече
                  ФИАТ- Пътят е само формалност
                  ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                  -----------------------------------------------------
                  FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Вали гаден дъжд. Правя ремонт у дома.Утре ще къртят старата входна врата ,за да сложат нова.Утре започват да шплаковат хола.Па сетне какво ме чака...
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                      Вали гаден дъжд. Правя ремонт у дома.Утре ще къртят старата входна врата ,за да сложат нова.Утре започват да шплаковат хола.Па сетне какво ме чака...
                      Ти чистиш, ти не правиш ремонт Оплак:Искам да изрина всичко от кухнята, да зазидам терасата и да взема нова кухня + маса и столове, ама пусти пари и липса на време...Хвал:Живи и здрави сме и пари все някога ще изкараме.
                      "Без сърца, сме просто машини"
                      Toyota Prius 1.5 Hybrid
                      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Тай си мислиш ти! Я ела ме виж къв съм юнак. Вчера така хубаво се наклепах с бороконтакт. Тва е голяма гадост.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Море

Да се похваля прекарахме някой ден на морето хубаво време и спокойствие а оплакването е Като се върнахме тук вали дъжд и студено тока ни гасне 2/3 пъти и интернета го няма
                          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Хвалба: Осъществих едно мое желание. Круиз по Северно море с цялото семейство. Видяхме Европа-та от към оная част. Впечатлих се от градовете, които посетихме, а емоцията ми от пребиваване на кораба MSC Magnifika още не е секнала.Очарован съм от Хамбург, разочарован съм от Берлин, а откровено Амстердам не е градът, в който някога ще се завърна.Оплакване: Хвана ме бързо носталгията. Истинската УЖ Европа се е...циганизирала. Много. Изключения прави може би Белгия и то в частта сиоткъм Брюж. ...Намразих и колоездачите. :PПС: България никак не е лошо място, но ние хората явно си го правим да ни бъде трудно . Ония "порцелановите" правят и невъзможното за да им бъде лесно и добре. Чак ме е яд, като ги гледах. Сковани, стъклени, недодялани и праволинейни но пък перфектни в отношенията помежду си и спазването на правилата.
                            A17DTС/S
                            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Браво !Очакваме пътеписче .
                              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Хвалба : Закупих си билет за самолет до Италия . Цена 130,00 лв. в двете посоки с ръчен багаж.Оплакване : Сигурно 20 пъти съм посрещал разни бизнесмени с моят личен автомобил , осигурявал съм им подслон , тормозил съм жена ми да им меси питки и да пече торти , като всички са ме молили да им върна визитата .Сега когато си правя устата да гостувам по за една нощ , почва хъмкане и мънкане. Барем , че един обеща да ме посрещне на летището и да ми предостави колата си.
                                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Working...
                                X