Снощи в Плевен в кв. Мара Денчева един пишлигар с тройка БМВ омаа 4 коли, двете ще са тоталки. На прав и равен път се забил в паркираните до тротоара...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Мрън!Днес по обяд след дъжда едно пичлеме с BMW се правеше на японски дрифт шампион... изпусна един завой и се заби в служебната кола. Няма гражданска, няма преглед... как ги карат тези бързи Е36-ци просто нямам думи...п.с. Ха! muns61, изглежда по това време излизат на "лов"1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP
Коментар
-
Тия пък тъпунгери не разбраха ли, че на мокро да дрифтиш е по-различно от на сухо? Не веднъж съм ги виждал или да се цепят в някой или да се завъртат перпендикулярно на пътя и да стават за смях. Че не могат да обърнат после...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
DaLinda написа:Оплак: Много студено бе ! Налага се да пътуваме към Северозапада, някой днес да е пътувал и да знае как е положението по е79?
Коментар
-
muns61 написа:Снощи в Плевен в кв. Мара Денчева един пишлигар с тройка БМВ омаа 4 коли, двете ще са тоталки. На прав и равен път се забил в паркираните до тротоара..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Вчера тампон на мотора, скоростния лост беше решил да ми излезе от ръцете, ама аз Тома Неверни отивам при Стефан да го види и тампона се скъса, нищо де последва десет минутна лекция за безопасноста на децата и изправноста на автомобила и после за още 10 минути ми смени тампона. - Туй МРЪН Хвалбата е че имам приятели като СтефанКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Хвалба: най накрая се прибрах ,10 дни пътуване из Европа с камион или по точно до Холандия и назад оплак: уморен съм яко , за 10 дни 5000 км добре еШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Оплакване голямо- с малкото чаве сме в болницаОплакване 3 различни диагнози и незнам коя е вярната и за какво го лекуватОплакване на обяд му дадоха нещо различно от диетата му е сега още 2 дни в болницаОплакване - колкото и модерна да е болницата-лекарите са все същите мрънкащи същества и не даващи информацияХвалба по-добре сме- поне няма системи само АБХвалба / Оплакване почивам си но пък шефовете не спират да звънят
Коментар
-
Оплакване: Разбили пощата в mail.bg на дъщерята. Писали и получавали от нейния мейл маса писма от къде ли не, сутринта си сменила паролата, но има някакви емейли на които пише че са от преди 1 мин., а датата е 20.09.2014 интересно как получава поща от бъдещето? Написа оплакване до mail.bg и сега чака отговор, ако въобще има такъв. Първите получени мейли са от 05.09.2014, а първите написани са от около 12 ч. на 11.09.2014, тука нещо ми намирисва на връзка с бинбинистанците от 11.09, т.к. има мейли и от арабския свят. Някой патил ли е нещо подобно.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:Оплакване: Разбили пощата в mail.bg на дъщерята. Писали и получавали от нейния мейл маса писма от къде ли не, сутринта си сменила паролата, но има някакви емейли на които пише че са от преди 1 мин., а датата е 20.09.2014 интересно как получава поща от бъдещето? Написа оплакване до mail.bg и сега чака отговор, ако въобще има такъв. Първите получени мейли са от 05.09.2014, а първите написани са от около 12 ч. на 11.09.2014, тука нещо ми намирисва на връзка с бинбинистанците от 11.09, т.к. има мейли и от арабския свят. Някой патил ли е нещо подобно.Fifi - Fiat Bravo 1.6 16v 103hp, 1997
Коментар
-
NikMar написа:Какъв близък, като има емейли от арабски държави?Колега направи си отделна тема.Модераторски екип на fiat-bg.orgFifi - Fiat Bravo 1.6 16v 103hp, 1997
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар