Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Снощи в Плевен в кв. Мара Денчева един пишлигар с тройка БМВ омаа 4 коли, двете ще са тоталки. На прав и равен път се забил в паркираните до тротоара...
    Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Мрън!Днес по обяд след дъжда едно пичлеме с BMW се правеше на японски дрифт шампион... изпусна един завой и се заби в служебната кола. Няма гражданска, няма преглед... как ги карат тези бързи Е36-ци просто нямам думи...п.с. Ха! muns61, изглежда по това време излизат на "лов"
      1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
      2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP

Коментар

Тия пък тъпунгери не разбраха ли, че на мокро да дрифтиш е по-различно от на сухо? Не веднъж съм ги виждал или да се цепят в някой или да се завъртат перпендикулярно на пътя и да стават за смях. Че не могат да обърнат после...
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

На мокро 318-ките стават М-ки :DНе случайно на 318-ките им викат малките М-ки

Коментар

DaLinda написа:
            Оплак: Много студено бе ! Налага се да пътуваме към Северозапада, някой днес да е пътувал и да знае как е положението по е79?
            Ам’ тъй като те гледам по бански... хладничко ще ти е В Северозапада вали от вчера вечерта. Още не е спряло. Това във Враца и Козлодуй.Предполагам, че от Мездра нагоре по Е79 ще да е все така.

Коментар

muns61 написа:
              Снощи в Плевен в кв. Мара Денчева един пишлигар с тройка БМВ омаа 4 коли, двете ще са тоталки. На прав и равен път се забил в паркираните до тротоара...
              Ако ги познаваш тези с тоталките, прати ги насам, че ми се разглобява нещо различно от Пунто Хвал:Днес ми пристигна китайската 64ГБ карта. Капацитета си е реален, а скороста е 9 мб/с
              "Без сърца, сме просто машини"
              Toyota Prius 1.5 Hybrid
              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Вчера тампон на мотора, скоростния лост беше решил да ми излезе от ръцете, ама аз Тома Неверни отивам при Стефан да го види и тампона се скъса, нищо де последва десет минутна лекция за безопасноста на децата и изправноста на автомобила и после за още 10 минути ми смени тампона. - Туй МРЪН Хвалбата е че имам приятели като Стефан
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Хвалба: най накрая се прибрах ,10 дни пътуване из Европа с камион или по точно до Холандия и назад оплак: уморен съм яко , за 10 дни 5000 км добре е
                  Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                  Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                  Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                  Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Хвалебствие : Пихме кайвенце с Krasio_79 у Бургас .
                    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Оплакване голямо- с малкото чаве сме в болницаОплакване 3 различни диагнози и незнам коя е вярната и за какво го лекуватОплакване на обяд му дадоха нещо различно от диетата му е сега още 2 дни в болницаОплакване - колкото и модерна да е болницата-лекарите са все същите мрънкащи същества и не даващи информацияХвалба по-добре сме- поне няма системи само АБХвалба / Оплакване почивам си но пък шефовете не спират да звънят

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                        Хвалебствие : Пихме кайвенце с Krasio_79 у Бургас .
                        Румене,ако знаеш Милена как ми се скара ,че съм те пуснала без да и опиташ пълнените чушки с кайма. Дано следващият път срещата ни не е само за кафе.Похвал-ония тапет дето го видя в хола го смъкнах за час.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Оплакване: Разбили пощата в mail.bg на дъщерята. Писали и получавали от нейния мейл маса писма от къде ли не, сутринта си сменила паролата, но има някакви емейли на които пише че са от преди 1 мин., а датата е 20.09.2014 интересно как получава поща от бъдещето? Написа оплакване до mail.bg и сега чака отговор, ако въобще има такъв. Първите получени мейли са от 05.09.2014, а първите написани са от около 12 ч. на 11.09.2014, тука нещо ми намирисва на връзка с бинбинистанците от 11.09, т.к. има мейли и от арабския свят. Някой патил ли е нещо подобно.
                          FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                          Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

NikMar написа:
                            Оплакване: Разбили пощата в mail.bg на дъщерята. Писали и получавали от нейния мейл маса писма от къде ли не, сутринта си сменила паролата, но има някакви емейли на които пише че са от преди 1 мин., а датата е 20.09.2014 интересно как получава поща от бъдещето? Написа оплакване до mail.bg и сега чака отговор, ако въобще има такъв. Първите получени мейли са от 05.09.2014, а първите написани са от около 12 ч. на 11.09.2014, тука нещо ми намирисва на връзка с бинбинистанците от 11.09, т.к. има мейли и от арабския свят. Някой патил ли е нещо подобно.
                            аз от време на време получавам мейли със следваща дата. Обяснението е, че подателя е с тази дата на компютъра, в момента в който изпраща съобщението. Примерно ти си променяш датата в компа на 31,10,2014 и ми пращаш мейл сега, аз го получавам днес и виждам дата 31,10,2014.Как пък в мейл и го разбиха? тия мислех, че са най-сигурни.Според мен е някой нейн близък, да провери историята на пощата и IP, от които са влизали.
                            Fifi - Fiat Bravo 1.6 16v 103hp, 1997

Коментар

Какъв близък, като има емейли от арабски държави?Колега направи си отделна тема.Модераторски екип на fiat-bg.org
                              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                              Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

NikMar написа:
                                Какъв близък, като има емейли от арабски държави?Колега направи си отделна тема.Модераторски екип на fiat-bg.org
                                СПАМ? хвалба: надявам се, че днес най-накрая ще си взема колата от сервиза.Оплак: не е препоръчително да пътуваме с нея извънградско, а трябва да се пътува, и ми се щеше да е с нея.
                                Fifi - Fiat Bravo 1.6 16v 103hp, 1997

Коментар

Working...
                                X