Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Поразходихме се за 4-5 дена из западните Родопи и Пирин-а.Изключително красиви и магнетични места! Просто навсякъде в планината е красиво! А пътищата в южна България са европейски Маршрута: Козлодуй - Белене - Хисаря - Батак - Широка поляна - Доспат - Ягодинска пещера - пещера Дяволско гърло - Мелник - Рупите - Белене - Козлодуйhttp://goo.gl/rGiJcH

Коментар

Тотално превъзходство днес на Мерцедес, прилично представяне на Ауди и много слаби БМВ.И как беше представен шампиона за 2014 преди надпреварата:
      Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Хвалба: Извадиха ми ключа за Фят-а от асансьорната шахта Без инциденти
        ФИАТ- Пътят е само формалност
        ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
        -----------------------------------------------------
        FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Загубих си котарака ;(
          Punto SX 1.7D -57hp 1996 г. Ex
          Laguna RT 2.2D - 83hp 1995 г. Ex
          Brava SX 1.6 16v - 103hp 1999 г. Ex
          Laguna RT 1.9DTI - 98hp 1998 г. Driving
          Убий скороста - Спаси дете!

Коментар

kokss написа:
            Загубих си котарака ;(
            пусни във фейсбук снимки и пиши, че е изгубен. мога да помагам, като разпространя по някои страници. хората си намират животинките.
            Fifi - Fiat Bravo 1.6 16v 103hp, 1997

Коментар

Оффф... скъсах се днес да обикалям по доктори. При петима ходих и ми казаха 4 диагнози за заека. Тръгваме от хормонален дисбаланс и течнст в матката, минаваме през газове в червата, болест на червата и последната нищо му няма. На ренгеновата снимка двама от докторите ми показаха различен орган за матка. Заачетох се малко и разбрах, че единия ми е показал дебело черво. Д**ба тия как им дават дипломи и им разрешават клиники да отварят те не могат ръка от глава да различат...

Коментар

Kay_ написа:
                Оффф... скъсах се днес да обикалям по доктори. При петима ходих и ми казаха 4 диагнози за заека. Тръгваме от хормонален дисбаланс и течнст в матката, минаваме през газове в червата, болест на червата и последната нищо му няма. На ренгеновата снимка двама от докторите ми показаха различен орган за матка. Заачетох се малко и разбрах, че единия ми е показал дебело черво. Д**ба тия как им дават дипломи и им разрешават клиники да отварят те не могат ръка от глава да различат...
                Чувал съм много добри отзиви за синия кръст.http://www.bluecrossbg.com/index.php?p=6
                FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
                ...and justice for all

Коментар

Kay_ написа:
                  Това е нашата ветеринарка, много добро отношение към животинките и не те гледа като 50 лв на цяло. http://www.julyvet.com/Относно синия кръст и аз съм чувала добри отзиви.

Коментар

Благодаря колеги, ще ги имам в предвид двете клиники (дано не ми се налага да ходя). За сега сме по-добре-хапва, ака, пишка и ръмжи. Горе долу всичко е по старо му. Иначе за докторите забелязвам, че масово не са подготвени да лекуват гризачи. Защо е така не мога да кажа. Набляга се явно на по- масовите животни. Предполагам ако заведа куче няма да има проблем да му поставят диагноза и лечение, но в случая не е така.

Коментар

оплакване

Колега kokss ела да ти дам няколко котарака имам много Оплакване цяла нощ гаснее тока поне рибките ми са добре .
                      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Снощи и при нас бяхме коледни елхи, ту има, ту няма ток, днес говорих с един комшия и понеже му е по близо ще пусне една жалба в ЧЕЗ да си видят и оправят простотиите, това гасене на тока вече ми писна. Сутринта беше ненормално задръстване, аз си мислих, че вчера ще е лудницата, но днес беше страшно.Похвал - и мойте риби са добре, макар да бяха без ток общо над 2 часа :D
                        punto HGT

Коментар

Днеска само оплаквания:От вчера дневният ми режим е с пълна промява. Ставане 1 час по-рано. Първо малката на градината , след това баткото на училище и после бегом на работа.За капак на всичко акумулатора нещо по-трудно взе да завърта и сега му мерих съпротивлението - 6,9 - та работата май ще е на кантар тази зима. И батериите на алармата за колата взеха да сдават багажа , а пък са чисто нови , нямат и 5 години още
                          Brava 1.6 ELX

Коментар

kokss написа:
                            Загубих си котарака ;(
                            Ела да ти дам даже няколко в двора на банката имаме 7 новородени. А ако някой друг иска нека пише че горките животинки идва зима и незнам как ще изкарат Оплакване - Няма такова движение в тая София
                            Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                            И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                            .

Коментар

cs_aleksandar написа:
                              Оплакване - Няма такова движение в тая София
                              Ти да видиш какво е в Козлодуй!Оплакване:От снощи вали, и куцо и сакато се е качило на кола.Сутринта задръстването беше дълго ТОЧНО 4 км.Колоната ту спира, ту се движи с 5 км/ч.На всичко отгоре нали съм кутсуз, си бях забравил пропуска и се сетих като бях на средата на пътя (разбирай, задръстването).После се наложи да мина по околовръстното, за да не закъснея, а по него вместо 6 км, пътя ми е 12...

Коментар

Оплак: Много студено бе ! Налага се да пътуваме към Северозапада, някой днес да е пътувал и да знае как е положението по е79?

Коментар

Working...
                                X