Kay_ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
vital написа:Колко пари взимат за качване или както се разберете?Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
DaLinda написа:Kay_ написа:DaLinda написа:е закакво да го пазя ще го слагам него. той си е оригиналния на колатаФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Оплак: Изобщо не разучих нищо за транзитните номера и придвижването на автомобил нов внос до точка различна от покупната и преди малко ми казаха, че трябва да вися в КАТ за номерата, а преди това да и направя застраховка, да платя някакви такси (?) и още неща, които вече ми беше причерняло пред очите и не чух/запомних. За номерцата също ми казаха някакви доволно солени суми от по 100-120 лв. Объркаха ми се сметките!Хвал: След това лято се оказа, че за пръв път няма да има нужда от голям есенен ремонт за Палиото.Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
-
fihi написа:vital написа:Колко пари взимат за качване или както се разберете?FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
vital написа:Мисълта ми беше има ли нещо регламентирано БлагодаряОплакване: почти не останаха хора във форума с Фиати Серджо не ги мисли добре щом няма почти никакъв интерес към моделите след Стило.FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
Стрелок написа:Оплак: Изобщо не разучих нищо за транзитните номера и придвижването на автомобил нов внос до точка различна от покупната и преди малко ми казаха, че трябва да вися в КАТ за номерата, а преди това да и направя застраховка, да платя някакви такси (?) и още неща, които вече ми беше причерняло пред очите и не чух/запомних. За номерцата също ми казаха някакви доволно солени суми от по 100-120 лв. Объркаха ми се сметките!
Коментар
-
Oooo колега ти си бил там? Благородно ти завиждам. Хубаво прекарване днес на състезаниетоФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар