Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сега като се загледах и аз видях )))Хвал: Двигателя ще стане пушка
    Fifi - Fiat Bravo 1.6 16v 103hp, 1997

Коментар

DaLinda написа:
      Не казвай ХОП преди да скочиш!
      Manowar - Татко
      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

DaLinda написа:
        Само не разбрах- този като стане и го слагаш пак ли? Или ще го пазиш?
        ФИАТ- Пътят е само формалност
        ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
        -----------------------------------------------------
        FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

е закакво да го пазя ще го слагам него. той си е оригиналния на колата
          Fifi - Fiat Bravo 1.6 16v 103hp, 1997

Коментар

Хвал: за пръв път си купих и аз личен смартфон с андроид.Оплак: Батерията държи 1 ден без натоварване и половин час, ако се опитам да използвам GPS-a

Коментар

Един джокер от мене, моят новозакупен смарт гсм държеше 2 дена отначало. Рутнах го, и с 2 приложения (за калибрация на батерията и Greenify) постигнах 4 дена при същите минути говорене и ползване на интернет.И да не съм спам се ОПЛАКВАМ:Реката качва много, с тези дъждове и мътилка, ми се провалят идните 2 уикенда подред, докато се избистри и нормализира нивото.....
              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                И да не съм спам се ОПЛАКВАМ:Реката качва много, с тези дъждове и мътилка, ми се провалят идните 2 уикенда подред, докато се избистри и нормализира нивото.....
                Айде оправдания, още чакам да се обадиш
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

batemice написа:
                  Хвал: за пръв път си купих и аз личен смартфон с андроид.Оплак: Батерията държи 1 ден без натоварване и половин час, ако се опитам да използвам GPS-a
                  Много си го ръчкал,като ти мине мерака ще почне по 2 дни да държи
                  EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
                  EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
                  FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

Айде и аз да се похваля:Дойде ми новият хладилник. Голяма кочина и то от модерните в сребрист цвят.След разправиите които бях описал по-горе в темата ,си дойде с попълнена допълнителна гаранция.Оплакване:Не влезе в асансьора.Айде на ръце до 6 етаж.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                      Оплакване:Не влезе в асансьора.Айде на ръце до 6 етаж.
                      Добре че поне не сте сбъркали входа
                      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                      Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

DaLinda написа:
                        е закакво да го пазя ще го слагам него. той си е оригиналния на колата
                        А сегашния на колата какво ще го правиш Не ти ли излиза много скъпо. Слагаш нов, ремонт на стар, слагане на стария пак... Предполагам ти си преценила тези неща, но на мен ми е странно. При мен оригиналния си замина
                        ФИАТ- Пътят е само формалност
                        ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                        -----------------------------------------------------
                        FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

И нашият като го докараха не влизаше в асансьора и пичовете си го качиха до 5 етаж + пералня :}На Технополис доставката е до вратата, което си е голям плюкс Хвалоплак - довечера ще сменям спирачно цилиндърче и ще мъча да регулирам задните накладки, че почти нямам спирачки...
                          "Без сърца, сме просто машини"
                          Toyota Prius 1.5 Hybrid
                          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
                            И нашият като го докараха не влизаше в асансьора и пичовете си го качиха до 5 етаж + пералня :}На Технополис доставката е до вратата, което си е голям плюкс Хвалоплак - довечера ще сменям спирачно цилиндърче и ще мъча да регулирам задните накладки, че почти нямам спирачки...
                            То и на маркета е до врата,но само ако има асансьор. ако няма си плащаш да ти го качат до етажа.Хвалба: пуснах хладилника тази сутрин. Едвам се чува ,че работи. Старият беше пълен до горе,като прехвърлих нещата се оказа ,че в новият си има още доста място.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Моят е 2,05 m висок и за 4 години още не съм го виждал пълен.Преди това карахме 2-3 месеца с един дърт МРАЗ и като влязох в Tехното веднага се лепнах на най-големия хладилник :D
                              "Без сърца, сме просто машини"
                              Toyota Prius 1.5 Hybrid
                              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Колко пари взимат за качване или както се разберете?

Коментар

Working...
                                X