Хвалба: Имам брат герой! Николай Кирилов от новината по-долу е той.http://www.segabg.com/article.php?id=716095
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
kiro_of_the_day написа:Хвалба: Имам брат герой! Николай Кирилов от новината по-долу е той.http://www.segabg.com/article.php?id=716095Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
style34 написа:Днес колежката ми разказа за нейна приятелка. Онзи ден отива на работа, малко след това меката връзка се къса на горещата вода и всичко става дроб. 20 кубика вода. Отдолу съседите - дроб. Ужас.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Тия колко съм ги клел, ако ги хване и 1/100...Аз искам да си купя КАЧЕСТВЕНА мека връзка, но навсякъде има само тия две марки(предполагам). Да не е 10лв, 30 да е, ама да знам, че може да изкара няколко години. И спирателни кранове са ми оставали в ръката само като ги пипна...Не искам да говоря повече да не предизвикам нещо...
Коментар
-
style34 написа:Днес колежката ми разказа за нейна приятелка. Онзи ден отива на работа, малко след това меката връзка се къса на горещата вода и всичко става дроб. 20 кубика вода. Отдолу съседите - дроб. Ужас.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
krasio_79bs написа:Хвала на брат ти, Кире!Приятели ми разказаха какви са мащабите на пораженията от бурята. Това което тече там дори не бих го нарекъл ручей,а по сведения е станало бурна река.Дано се намират повече герои като тях двамата!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Днес продадох Пунтото след 8 г. вярна служба, много коли станаха вкъщи и то се оказа излишно, дано комшията на който го продадох остане доволен.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Хвалба:Смених биелетки, накрайници, предни и задни накладки.Имам малко драма със спирачен цилиндър, но скоро и тя ще се реши Оплакване:Настинах, кашлям и имам мускулна треска..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Хвал: Приключих ремонта на апартамента ни в предвидения срокХвал: Горд съм от постигнатото от менМрън: Много шефове в тоя апартамент, всеки дава акъл без да разбира и да е пипнал нещо, а накрая нещат и една надница да платат :D :DМРън: Е*ах си мамата на ръцете от тия мазилкиМрън: Понеже съм единствения който почива все още, на мен се падна и честа да изичистя целия апартамент от мръсотията от ремонта.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
sa6obravoto написа:Хвал: Приключих ремонта на апартамента ни в предвидения срокХвал: Горд съм от постигнатото от менМрън: Много шефове в тоя апартамент, всеки дава акъл без да разбира и да е пипнал нещо, а накрая нещат и една надница да платат :D :DМРън: Е*ах си мамата на ръцете от тия мазилкиМрън: Понеже съм единствения който почива все още, на мен се падна и честа да изичистя целия апартамент от мръсотията от ремонта.Bravo 1.9d 97г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар