Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

S_BANKOV написа:
    Днес малкия дивак става на две години, подари си бронхит, а тати му купи една чанта лекарства за сума с която може да напълни резервоара с 100 октанов бензин. Да му е честит рожденния ден.
    Да ти е жив и здрав и много да го слушаш
    EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
    EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
    FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

Мрън:вече втори ден от чешмата тече кал.
      Bravo 1.9d 97г

Коментар

:}
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Оплакване: Сливен, само дето е квартал на Ямбол :D . Имат една метан станция, с една колонка, извън града и тя да не работи.Малко хвалба: От друга страна, успях да стигна с едно зареждане, от Бургас до В.Търново и малко градско там. Общо 240км с едно зареждане, или 7.60лв/100км., при цена на метана 1.80лв.
          Fiat Punto`04 1.2 60hp.
          Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
          ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

kal0yanch40 написа:
            Оплакване: Сливен, само дето е квартал на Ямбол :D . Имат една метан станция, с една колонка, извън града и тя да не работи.
            С 4 колонки е метан станцията, колкото и ямболската. 2 двойни.Но това с честото затваряне е проблем.На 10 км от центъра е, отиване и връщане до там са си 20 км. И като се окаже, че е затворена (всеки 1 от 3 пъти), трябва да идеш до Ямбол - още 50 км в двете посоки... И то по-добре да караш на бензин. Брат ми често ги псува.Оправдават се все с аварии.Брат ми вече се научи преди да тръгне да зарежда, да им звъни да ги пита дали работят.

Коментар

Immortal написа:
              kal0yanch40 написа:
              Оплакване: Сливен, само дето е квартал на Ямбол :D . Имат една метан станция, с една колонка, извън града и тя да не работи.
              С 4 колонки е метан станцията, колкото и ямболската. 2 двойни.Но това с честото затваряне е проблем.На 10 км от центъра е, отиване и връщане до там са си 20 км. И като се окаже, че е затворена (всеки 1 от 3 пъти), трябва да идеш до Ямбол - още 50 км в двете посоки... И то по-добре да караш на бензин. Брат ми често ги псува.Оправдават се все с аварии.Брат ми вече се научи преди да тръгне да зарежда, да им звъни да ги пита дали работят.
              Две двойни, ама едната е изтръгната, а другата, ми се видя, само с една останала пълначка. Ама както й да е, неработеше
              Fiat Punto`04 1.2 60hp.
              Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
              ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Оплакване: не мога да се сетя как е "тампон на носач" на английски...

Коментар

vital написа:
                  Control arm bush?

Коментар

Airfan написа:
                    vital написа:
                    Control arm bush?
                    По-скоро control arm bushing, в зависимост от окачването може да има отпред само lower при тип Макферсон или lower/upper при Wishbone (на мен този тип не ми идва на бг хаха), но за по-кратко lower arm bushing мисля, че е най-правилно. Ако има някой знаещ, да поправя.
                    FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

У ЕПЕР-а на носача му викаха swinging arm, ако ми е верен ЕПЕР-а де. Или май беше някъде из ръководствата...

Коментар

По-скоро явно не съм го знаел. Излезе в ибей на control arm bushing.Благодаря на отзовалите се.Хвалба: научих нещо ново

Коментар

Като хвалба: разходихме се за два дни до гръцките плажове, барабар с бебето. Много добре прекарахме. Ама оплакване: не стига че изгорях, ами и като се прибрахме имах теч в къщи. Гъвкавата връзка в кухнята под чешмата, която смених миналата година си капеше стабилно. Комшийте даже отдолу имали отвъртяно на тавана. Шкафа ми се надул, чекмеджетата запъват. Оказа се въпросната нова връзка е изгнила и се скъса като я пипнах. Ебати ментетата. И в най големия порой тичах до магазин за нова връзка. Не че нямах в къщи, даже няколко. Ама едната къса, другата с грешни накрайници, третата с неподходящ размер на единия край. Ебати почивката, изгорял, да лежа в шкафа под мивката, надолу с главата...
                          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Днес колежката ми разказа за нейна приятелка. Онзи ден отива на работа, малко след това меката връзка се къса на горещата вода и всичко става дроб. 20 кубика вода. Отдолу съседите - дроб. Ужас.
                            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Тихо си бедствам... два пъти ми връща мръсната канализация в мазето... снощи в 1 часа беше втория път.... Боли ме всичко... Обаче като гледам хората колко са зле не смея да се оплаквам...
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

style34 написа:
                                Днес колежката ми разказа за нейна приятелка. Онзи ден отива на работа, малко след това меката връзка се къса на горещата вода и всичко става дроб. 20 кубика вода. Отдолу съседите - дроб. Ужас.
                                Пролетта го гледах това на живо - само че със студената вода на казанчето на тоалетната - от четвъртия до първия етаж в 3 часа посреднощ...
                                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                                X