S_BANKOV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплакване: Сливен, само дето е квартал на Ямбол :D . Имат една метан станция, с една колонка, извън града и тя да не работи.Малко хвалба: От друга страна, успях да стигна с едно зареждане, от Бургас до В.Търново и малко градско там. Общо 240км с едно зареждане, или 7.60лв/100км., при цена на метана 1.80лв.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
kal0yanch40 написа:Оплакване: Сливен, само дето е квартал на Ямбол :D . Имат една метан станция, с една колонка, извън града и тя да не работи.
Коментар
-
Immortal написа:kal0yanch40 написа:Оплакване: Сливен, само дето е квартал на Ямбол :D . Имат една метан станция, с една колонка, извън града и тя да не работи.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Airfan написа:vital написа:Оплакване: не мога да се сетя как е "тампон на носач" на английски...FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
Като хвалба: разходихме се за два дни до гръцките плажове, барабар с бебето. Много добре прекарахме. Ама оплакване: не стига че изгорях, ами и като се прибрахме имах теч в къщи. Гъвкавата връзка в кухнята под чешмата, която смених миналата година си капеше стабилно. Комшийте даже отдолу имали отвъртяно на тавана. Шкафа ми се надул, чекмеджетата запъват. Оказа се въпросната нова връзка е изгнила и се скъса като я пипнах. Ебати ментетата. И в най големия порой тичах до магазин за нова връзка. Не че нямах в къщи, даже няколко. Ама едната къса, другата с грешни накрайници, третата с неподходящ размер на единия край. Ебати почивката, изгорял, да лежа в шкафа под мивката, надолу с главата...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Тихо си бедствам... два пъти ми връща мръсната канализация в мазето... снощи в 1 часа беше втория път.... Боли ме всичко... Обаче като гледам хората колко са зле не смея да се оплаквам...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
style34 написа:Днес колежката ми разказа за нейна приятелка. Онзи ден отива на работа, малко след това меката връзка се къса на горещата вода и всичко става дроб. 20 кубика вода. Отдолу съседите - дроб. Ужас.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар