Здрав да расте ! Честити му от мое име !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Честит рожден ден на баткото!Бързо да оздравява и повече нищо да не го хваща!Оплакване - от днес малката е на ясла и нямам никаква представа как е и ми е страшно кофти.Дори и да питаме, винаги отговарят, че е всичко е минало перфектно. Все едно не я познавам и ще им вярвам...Чувството да знаеш, че дори и да плаче, никой вероятно няма да й обърне внимание е покъртително Някак не ми е до хвалби..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Ние тръгнахме на ясла още на 11 месеца, тя си беше още бебе и неможеше да ходи все още, но нямахме избор, бабите са далече, а трябва да се бачка.Първите 2 седмици ти е притеснително след това свикваш и ти и детето.Общо взето детето е едно вкъщи с двама възрастни и съвсем друго в яслата с децата, просто чуваш неща, които не можеш да ги видиш и чуеш у дома.Декемви ще правим 3 годинки Банков, бързо да се оправя малкия, още малко да порасне и ще спре и да боледува, но като са още малки лесно ги прихващат вирусите.punto HGT
Коментар
-
Много е неприятно...Ако имаше сила ние да им изкарваме болестите на дечицата всички щяхме да я ползваме. Това е оплакване.Бързо оздравяване на детенцето пожелавам Банков. Неприкритата ни обич към децата е най-добрия лек и имуностимулант за тях. Това пък е хвалба.М5kov. Позабравих, кога изживях твоите чувства, но си спомних емоциите си след, като оставихме щерката за първи път на ясла. Нямаше още две годинки. Също, като теб бях. Имах чувството, че съм си дал рожбата за еничар-че. Следващия ден бяхме претръпнали и тя и ние.Успокоявахме се, че поне е сред други деца и ще и бъде забавно, а всъщност истината е, че милата влезе в нашата "матрица"...Сега много години по-късно определено щерката ни пренебрегва заради приятелките си, а когато и поникнат "крилца" на гръбчето ще излети, като волна птичка. Така, както нейната майка и моя съпруга например е излетяла от дома си, че да кацне...при мен.Та с две думи: Гушкайте си я сега докато е мъничка и докато няма нищо против. После порастват мноооо бързо.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Тя ходи още от преди лятото, но всеки ден ми е като първи - няма претръпване...Пусто не сложат по една камера, поне да си ги гледаме от разстояние, ама нали сме си още в комунизма Иначе една хвалба, свързана с предишната ми хвалба - вчера ходихме на разходка до Къкринското ханче и с новия апарат направих уникални снимки на детенце.Проклетата машинка си заслужава всяка стотинка, защото тези заснети спомени нямат цена!Aко нямате нещо подобно, а снимате с разни телефони и сапунерки, само си мислите, че снимате."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Тя ходи още от преди лятото, но всеки ден ми е като първи - няма претръпване...Пусто не сложат по една камера, поне да си ги гледаме от разстояние, ама нали сме си още в комунизма Иначе една хвалба, свързана с предишната ми хвалба - вчера ходихме на разходка до Къкринското ханче и с новия апарат направих уникални снимки на детенце.Проклетата машинка си заслужава всяка стотинка, защото тези заснети спомени нямат цена!Aко нямате нещо подобно, а снимате с разни телефони и сапунерки, само си мислите, че снимате.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Първи работен ден днес на новото място. Нямам акаунт още.Оправих 13 тикета с проблеми.Хванах не много едри, но все пак мерни рибки през уикенда.Тва е засега.Убит съм като куче."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:Ти си бил неосъзнат любовен блясък в очите на баща си когато съм имал любителско фотостудио."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
-
Продавам нервна система в отлично състояние...Пали от четвърт...Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Ъ, споко, не съм от тея дето се засягат Относно апарата, сумата изобщо не е някаква космическа, че да не можем да си го позволим - 799 в брой или 950 при лизинг за 18 месеца както го взех аз.Предходния модел D3100 e на цена 650 лв. Такъв ни е служебния и също не е за изпускане.Като се замисля колко от познатите ми са с телефони над тези суми и ги ползват за "АЛОУ", пък аз един хубав апарат да не си взема...Fihi, на части даваш ли я?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
-
M5kov написа:Fihi, на части даваш ли я?Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Да се оплача и да се похваля:Преди няколко дни дръпнах по-рязко ръчката за отваряне на предния капак и нещо каза "прассс", и до там.Опитах се вчера сам да разглобя тъпата пластмаса, която покрива механизма, но почна да пращи и ме достраша.Днес я закарах в сервиз, че да платя на майстор, той да я счупи Не успя да я счупи де, оказа се похватен.Целия механизъм е от смешна пластмаса и се е счупил. Няма оправяне. Трябва да се смени с нова ръчка, но тук няма откъде да търся.Засега жилото се подава над пластмасовата кора и капака вече се отваря. С клещи, но се отваря За да са евтини и да изкарват възможно по-малко, скоро ще почнат да правят колите от хартия, да ги е..а.
Коментар
-
M5kov написа:Ъ, споко, не съм от тея дето се засягат Относно апарата, сумата изобщо не е някаква космическа, че да не можем да си го позволим - 799 в брой или 950 при лизинг за 18 месеца както го взех аз.Предходния модел D3100 e на цена 650 лв. Такъв ни е служебния и също не е за изпускане.Като се замисля колко от познатите ми са с телефони над тези суми и ги ползват за "АЛОУ", пък аз един хубав апарат да не си взема...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар