Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Взех си Nikon D3200 :}
    Прикачени файлове
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Честито за апарата. Сега влизаш в играта, филтри, обективи...че с тоя китак.... :D и така

Коментар

Да се оплача и аз - рейката тече; гърнето паднаХвалбичка половинката ми купи рейка а сега и задно гърне :D

Коментар

на 1.09 ще си имам нов татус
          Fifi - Fiat Bravo 1.6 16v 103hp, 1997

Коментар

Най-после смогнах да си боядисам тавана
            Прикачени файлове
            Фиат Крома 1.9 16v+
            Фиат Браво 1.6 16v
            Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Оплаквация: Не успях да взема това което бях набелязал....Хвалба: Модела и марката са същите АР 156 2.4 JTD но колата е форумна и гледана - голямо благодаря на колегата.Също така голяма благодарност на Емо Феникс-М задето ми освежи емблемите на колицата днес.
              Alfa Romeo Centocinquantasei

Коментар

Игри

На детето не тръгват игрите с новия windows 7 Ultiate преди повечето игри си му работеха без проблем Не съвместими верси уж а имаме най новите игри с коли и камиони уж
                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: Игри

Пробвай с това - десен бутон на *.exe файла/Свойства/СъвместимостХвал: ремонта на апартамента върви по-план. До края на другата седмица предполагам, че ще е готов. След това започвам и промяната на таблото на колата.
                  Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Добре бе, що просто не пишеш мненията си в темата "Бисери..."? Така ще ми спестяваш време, щото аз трябва от тук да те копирам там. Ако пишеш направо там - ще ми спестиш поне малко време.Това е точно по темата: оплаквам се - Ключаря ми губи времето, защото вместо да пише в "Бисери...", пише насам-натам по темите и аз след него трябва да обикалям за да копирам там.

Коментар

Хвал ли е мрън ли е:харесах едно Стило мултиджет 140кс и се колебая какво да права.
                      Bravo 1.9d 97г

Коментар

nsn написа:
                        Хвал ли е мрън ли е:харесах едно Стило мултиджет 140кс и се колебая какво да права.
                        Щом го има и си го харесал - хвал е. :P
                        A17DTС/S
                        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

nsnХвал ли е мрън ли е:харесах едно Стило мултиджет 140кс и се колебая какво да права.
                          Аз не знам какво Стило си харесал, но тази Алфа е със същия мотор и не е за изпускане определено.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=110836
                          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

nsn написа:
                            Взимай го щом ти харесва,че и някой друг може да го е харесал.Алфата на колегата също е оферта и то добра
                            EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
                            EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
                            FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

Луд умора - няма, само се поти.....
                              Прикачени файлове
                              Manowar - Татко
                              Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                              Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                              Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                              Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Днес малкия дивак става на две години, подари си бронхит, а тати му купи една чанта лекарства за сума с която може да напълни резервоара с 100 октанов бензин. Да му е честит рожденния ден.
                                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                                X