Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

1000 лв за ремонт на двигателя
    Fifi - Fiat Bravo 1.6 16v 103hp, 1997

Коментар

DaLinda написа:
      Това си е още един Фиат.Хвал:фиата е с нов пистов ремък и веще няма свирукане.
      Bravo 1.9d 97г

Коментар

Оплакване: При мен пък стана обратното. Смених ремъците и хидравличния започна да свири.Забрайх.Голямо оплакване: Днес вечерта лаптопа просто не запали. Сабалем нищо му нямаше .
        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

DaLinda написа:
          уааау
          EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
          EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
          FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

DaLinda написа:
            Добре са те обрулили ...... явно много си обичаш фиата щом си склонна на това . 90% от хората във форума щяха да прибегнат към друга кола
            Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
            Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Ibiza написа:
              DaLinda написа:
              Добре са те обрулили ...... явно много си обичаш фиата щом си склонна на това . 90% от хората във форума щяха да прибегнат към друга кола
              абе не са ме обрулили. 700 лв са само частите Обичам я и за 2ри път си я купувам. Първия път ми я подари баща ми, след това миналото лято и купувах двигател, сега оправям стария.
              Fifi - Fiat Bravo 1.6 16v 103hp, 1997

Коментар

DaLinda написа:
                Във връзка стова, аз трябва да се похваля. На мен ми излезе 600лв, но защото мотора се сглобяваше вкъщи, от братовчед ми. Ама тия 600лв., включват изцяло нов мотор и карантий.
                Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

DaLinda написа:
                  Ibiza написа:
                  DaLinda написа:
                  абе не са ме обрулили. 700 лв са само частите Обичам я и за 2ри път си я купувам. Първия път ми я подари баща ми, след това миналото лято и купувах двигател, сега оправям стария.
                  Една истински фиат фен, браво, така правят хорато който обичат автомобилите си
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

:D Айде и аз малко да се похваля/оплача...Като един истински фен вчера за трети път си купих Бравото- леко оплакванеОбаче има нещо, не знам какво, но не мога да се разделя с пустото легенче...След ремонта не мога да си позная колата - лек хвал

Коментар

curko написа:
                      :D Айде и аз малко да се похваля/оплача...Като един истински фен вчера за трети път си купих Бравото- леко оплакванеОбаче има нещо, не знам какво, но не мога да се разделя с пустото легенче...След ремонта не мога да си позная колата - лек хвал
                      Оправи скоростите ли?
                      ФИАТ- Пътят е само формалност
                      ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                      -----------------------------------------------------
                      FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Мда, така ги оправих, че съм с "нова" ск. кутия, съединител, лагери, магери, тампони, пеперудки, бръмбарчета и още не помня какво ми смениха...Резултата е супер- педала на съединителя стана толкова лек, че още се плаша, че е скъсано жилото , скоростите влизат с лек поглед, не притриса, не изкл. от скорост. Това да се брои за хвал

Коментар

curko написа:
                          Мда, така ги оправих, че съм с "нова" ск. кутия, съединител, лагери, магери, тампони, пеперудки, бръмбарчета и още не помня какво ми смениха...Резултата е супер- педала на съединителя стана толкова лек, че още се плаша, че е скъсано жилото , скоростите влизат с лек поглед, не притриса, не изкл. от скорост. Това да се брои за хвал
                          Здрава да ти е и да я пазиш от старци с джипове

Коментар

Оплакване влизам в сервиз за ремонт на предница ( Накрайници, заден тамоон ляв носач, цял десен носач,биалетки) 200 лева за норматив.Колата преди 7 месеца беше перфектна по окачването,и е карана предимно в София
                            Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                            И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                            .

Коментар

cs_aleksandar написа:
                              Оплакване влизам в сервиз за ремонт на предница ( Накрайници, заден тамоон ляв носач, цял десен носач,биалетки) 200 лева за норматив.Колата преди 7 месеца беше перфектна по окачването,и е карана предимно в София
                              На ти Мак-драйв сега

Коментар

Kay_ написа:
                                cs_aleksandar написа:
                                На ти Мак-драйв сега
                                Наистина е от там,ама защо се скъса тампона на левия като аз я изтропах от дясно, е не че не смених цял десен носач Сега по предницата всичко е бетон,ама ми тропка рейката
                                Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                                И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                                .

Коментар

Working...
                                X