Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мрън - Бях на море, с детето и жената- Изгорял съм- имам два шева на кръка от миди- опарено от медуза на крака- малкия се разболя- На ОМВ в Ямбол ме излъгаха с горивото че ми наляха 28литра газ, може ли някой да изгори за час и 40 минути 28 литра газ, аз мисля че не може.- От обзор до Ахелой се влачих 2 часа на връщане.Хвалба пет дни на море пет риболова, че и в събота и неделя направих още два в Долна баня
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Слави - ебати морето си изкарал...
      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
        Слави - ебати морето си изкарал...
        Поне бяхме яка компания и се спукахме да игреам карти, всички татковци се правехме на добри съпрузи и гледахме децата, а мамите бяха на плаж, е познай как се гледат един отбор диваци.

Коментар

S_BANKOV написа:
          - На ОМВ в Ямбол ме излъгаха с горивото че ми наляха 28литра газ, може ли някой да изгори за час и 40 минути 28 литра газ, аз мисля че не може.
          А как си сигурен, че не са те излъгали при предходното зареждане???Иначе, Ямбол е градът на неограничените възможности... всичко може там

Коментар

Immortal написа:
            S_BANKOV написа:
            - На ОМВ в Ямбол ме излъгаха с горивото че ми наляха 28литра газ, може ли някой да изгори за час и 40 минути 28 литра газ, аз мисля че не може.
            А как си сигурен, че не са те излъгали при предходното зареждане???Иначе, Ямбол е градът на неограничените възможности... всичко може там
            Пълно- Пълно разлика 28литра, ама като се замисля бая бързичко си карах и под 140 не съм падал и на климатик, абе в 12 без 15 нощеска тръгнах и в 1,40 бях там, пък колко километра са незнам ама бая се опулих, иначе си им е хубава газта и обслужването е на ниво.

Коментар

Да де... пълно-пълно... сигурен ли си, че са ти напълнили до-горе с газ на предходното или на следващото зареждане?А и разход на газ се мери празно-празно. Почти всеки път поплавъкът, който трябва да изключи на 80% обем, изключва в различно положение. Малко да има наклон и айдеее, объркаха ти се сметките Хвал: Днес втори ден откак ходя спортно. Вчера 6.2 км, днес 4.5 км. Дано имам нерви и упоритост, да продължа така. След няколко дни може и да го обърна на бягане... вчера пробвах, но след 20 м се отказах (баси, вече и след автобус не мога да бягам ). Почнал съм да ставам като Делян Пеевски, баси и свинята дето съм Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Коментар

Immortal написа:
                Да де... пълно-пълно... сигурен ли си, че са ти напълнили до-горе с газ на предходното или на следващото зареждане?А и разход на газ се мери празно-празно. Почти всеки път поплавъкът, който трябва да изключи на 80% обем, изключва в различно положение. Малко да има наклон и айдеее, объркаха ти се сметките Хвал: Днес втори ден откак ходя спортно. Вчера 6.2 км, днес 4.5 км. Дано имам нерви и упоритост, да продължа така. След няколко дни може и да го обърна на бягане... вчера пробвах, но след 20 м се отказах (баси, вече и след автобус не мога да бягам ). Почнал съм да ставам като Делян Пеевски, баси и свинята дето съм Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                Спри хляба и алкохола и комбинирай с бягане.
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

WIN 8.1

Да се оплача дадоха ми да инсталирам WIN 8.1 Да се работи с него е меко казано отвратително .Иначе има толкова ненужни възможности че чак се бъркаш докато търсиш файл- програма.Добре си беше с предишните уиндоуси 95, Mилениум, XP дано свикна .
                  КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                  Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                  http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: WIN 8.1

kluchar написа:
                    Да се оплача дадоха ми да инсталирам WIN 8.1 Да се работи с него е меко казано отвратително .Иначе има толкова ненужни възможности че чак се бъркаш докато търсиш файл- програма.Добре си беше с предишните уиндоуси 95, Mилениум, XP дано свикна .
                    Свиква се и то много бързо с него, споко една седмица щи е гадно. Голямо мрън . Предно дясно колело има собствени виждания за посоката на движение.Утре ще ходя при един познат в сервиза да я кача на подемника да видя кво ще трябва да се пазарува
                    Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                    И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                    .

Коментар

Princo написа:
                      Спри хляба и алкохола и комбинирай с бягане.
                      + спиране на сладкото, мазното и пърженото П.П. Спира се твърдия алкохол!П.П.2. До 10 бири на вечер е позволено, освен ако на следващият ден не си на работа, или не си домашно дежурство

Коментар

оплакване : събота и неделя бях се надъхал да сваля фаровете на мареата разлепяне почистване хубаво на рефлекторите и обърнах рефлектора на лупите(На единия фар направо беше толкова изгорял рефлектора ,че беше черен ) Голямо чагъртане беше докато сваля лепилото :XХвалба : преди лъча от лупата върху фара беше като полумесец а сега цялата лупа грее :P края на седмицата слагам ксенончето регулирам фаровете и пей сърце .... :D
                        Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                        Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Абе не знам, хвалба ли е...От скоро съм уж нов човек, а иначе съм си същото магаре За последните два месеца:* спрях цигарите* изтрих си профила във ФейсБоклука* започнах да спортувам* започвам да навивам Имортъла за последовател (виждам че е започнал като начало с ходенето)

Коментар

Почнах ремонт вкъщи...Хвал: едната стая е готова за 3 дни, сам - зидане на преградна стена, измазване на стаята, боядисване. Мрън: остават още две големи стаи и един огромен коридор, на които трябва и тапетите да сваля. Има и още да се оплаквам ама ще е по-нататък :D
                            Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

sa6obravoto написа:
                              ...
                              Апартамент или къща? Казваш огромен коридор... За какво ти е?

Коментар

Хвалба: купих си телефончеОплакване: никъде не продават кейсове за него, понеже нов модел... егати
                                Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Working...
                                X