Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Грандето и Чинкуечентото са с нови, хубави масла и филтри! Кастрол магнетик 5/40 /златистата опаковка/ за печката и Тотал куарц 10/40 за Дзверо.
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

M5kov написа:
      Някой да ми подари Brera? Yellow_Flash_Colorz_PDT_41
      Един приятел подарява, ти какъв цвят искаш?

Коментар

Бе и аз искам от "pimp my ride" да ми вземат колата и да я докарат след 1 месец с 500 коня под капака ама няма
        punto HGT

Коментар

Стикер Бомб си правя малко Ас
          Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
          И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
          .

Коментар

ogi28b написа:
            M5kov написа:
            Някой да ми подари Brera? Yellow_Flash_Colorz_PDT_41
            Един приятел подарява, ти какъв цвят искаш?
            ЧервеничкУуУ (ЛОВЕ)CS- аресва ми
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Съжалявам, не е червена. Отпадаш. Всъщност - само червена няма.========
              vital написа:
              Кефи ме Оги как ги затапва по всички теми Беше ми станал доста скучен форума.Ясно е кое какво е :D
              Ми виж кви глупости пишат напоследък... сякаш нарочно го правят! Ама както пееше едно приятелче:Well, I’ve been to HastingsAnd I’ve been to BrightonI’ve been to Eastbourne too... Натам знаеш

Коментар

cs_aleksandar написа:
                Стикер Бомб си правя малко Ас....
                Пише се "макло". Оги как не е забелязал
                Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Забелязах! Ама викам сега тоя ще каже, че се заяждам, затова си замълчах.

Коментар

Хвал - 01.09 - новото начало Всичко мина нормално. Новият ми шеф изглежда много разбран човек, преговорите минаха отлично - доволен съм от себе си.Отивам да хвърля лодката в Дунава и да направя висша проверка на рибите, дали са ме забравили или не. По-скоро разузнавателен риболов, да огледам местата.Чак се притеснявам, мъдрите хора са казали - "Много хубаво - не е на хубаво"..... да не изям някой дерек накрая...
                    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                      Хвал - 01.09 - новото начало Всичко мина нормално. Новият ми шеф изглежда много разбран човек, преговорите минаха отлично - доволен съм от себе си.Отивам да хвърля лодката в Дунава и да направя висша проверка на рибите, дали са ме забравили или не. По-скоро разузнавателен риболов, да огледам местата.Чак се притеснявам, мъдрите хора са казали - "Много хубаво - не е на хубаво"..... да не изям някой дерек накрая...
                      Който ни рискува - ни пичели!
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

veselin10 написа:
                        cs_aleksandar написа:
                        Стикер Бомб си правя малко Ас....
                        Пише се "макло". Оги как не е забелязал
                        Развалила ми се клавятурата и от време на време пише вярно Хвал - от сряда излизам отпуска 16 дни и незнам какво да правя , всъщност знам ама заплатата не мисли така :D
                        Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                        И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                        .

Коментар

Аман от автомонтьори-1.Закръглиха вътрешния шестограм на пробката за източване на маслото от СК. 2.Развалиха резбата на болта и на главината,сега предна лява джанта е на три болта.Всичко това е оплакване.
                          Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
                          ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

iliyan написа:
                            Аман от автомонтьори-1.Закръглиха вътрешния шестограм на пробката за източване на маслото от СК. 2.Развалиха резбата на болта и на главината,сега предна лява джанта е на три болта.Всичко това е оплакване.
                            Това ако е бил монтьор в Нова Загора да се похвалиш кой е Мрън: Намирисва ми на нова смяна на охлаждането на лаптопа. Миналата година по това време сдаде багажа оригиналното, сега пак отиват натам нещата.Мрън: Батерията също е фирясала. Искат ми 150 лв за нова.Хвал: Палиото било в добро състояние (по думите на баща ми) и тази есен може да минем с по-евтино обслужване и/или ремонти и по-малко главоболия.
                            Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999

Коментар

В Н. Загора е,ама те всичките са такива-омръзнало ми е да им казвам кое как се прави,ама поради липсата на условия,понякога ми се налага да ги посещавам.Не знам,съществуват ли още паралелки по сегашните Професионални гимназии със специалност "ДВГ" или "автомонтьор-шофьор" както беше навремето,и ако да,имат ли практики и стажове по автосервизи и авторемонтни паркове.
                              Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
                              ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

В спортен стил от предната страница: хвал: днес 3 км за 17:55 мин.

Коментар

Working...
                                X