Грандето и Чинкуечентото са с нови, хубави масла и филтри! Кастрол магнетик 5/40 /златистата опаковка/ за печката и Тотал куарц 10/40 за Дзверо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ogi28b написа:M5kov написа:Някой да ми подари Brera? Yellow_Flash_Colorz_PDT_41"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Съжалявам, не е червена. Отпадаш. Всъщност - само червена няма.========vital написа:Кефи ме Оги как ги затапва по всички теми Беше ми станал доста скучен форума.Ясно е кое какво е :D
Коментар
-
Хвал - 01.09 - новото начало Всичко мина нормално. Новият ми шеф изглежда много разбран човек, преговорите минаха отлично - доволен съм от себе си.Отивам да хвърля лодката в Дунава и да направя висша проверка на рибите, дали са ме забравили или не. По-скоро разузнавателен риболов, да огледам местата.Чак се притеснявам, мъдрите хора са казали - "Много хубаво - не е на хубаво"..... да не изям някой дерек накрая..."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:Хвал - 01.09 - новото начало Всичко мина нормално. Новият ми шеф изглежда много разбран човек, преговорите минаха отлично - доволен съм от себе си.Отивам да хвърля лодката в Дунава и да направя висша проверка на рибите, дали са ме забравили или не. По-скоро разузнавателен риболов, да огледам местата.Чак се притеснявам, мъдрите хора са казали - "Много хубаво - не е на хубаво"..... да не изям някой дерек накрая...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
veselin10 написа:cs_aleksandar написа:Стикер Бомб си правя малко Ас....Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
iliyan написа:Аман от автомонтьори-1.Закръглиха вътрешния шестограм на пробката за източване на маслото от СК. 2.Развалиха резбата на болта и на главината,сега предна лява джанта е на три болта.Всичко това е оплакване.Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
-
В Н. Загора е,ама те всичките са такива-омръзнало ми е да им казвам кое как се прави,ама поради липсата на условия,понякога ми се налага да ги посещавам.Не знам,съществуват ли още паралелки по сегашните Професионални гимназии със специалност "ДВГ" или "автомонтьор-шофьор" както беше навремето,и ако да,имат ли практики и стажове по автосервизи и авторемонтни паркове.
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар