pplk написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплакване/Хвалба, истината е, че и аз не знам как да го категоризирам:Имам реална възможност да започна работа в U.K. фирма за онлайн съпорт. Със сегашния ми директор съм в прекрасни отношения, разяждам се отвътре за решението, което трябва да взема, и никак ама никак не искам да провеждам "онзи разговор" с настоящия ми шеф, но перспективите в сегашната и евентуално бъдещата ми работа са много различни......Не мога и да спя като хората, постоянно мисля"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
http://hundredpushups.com/ за машините по-горе, аз си цъкам от този сайт и съм си доволен има и други подобни на тозиAlfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Хвалба: роди ми се дъщеричка!!!оплак: гузен съм, на два дни е и вече няколко пъти се оправдавам с нея пред "органите" като ме спират за говорене по телефона. То това е повода да говоря => не съм ги лъгал един вид.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Вчера ходих в офиса на фирмата, да погледам за какво става въпрос реално.Ебати якото. Решението е взето - мигрирам.Стискайте ми палци да напусна без ексцесии....Черта - и ново начало.Ewing - да ти е жива и здрава и много щастие и радост да ти носи!"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Ewing написа:Хвалба: роди ми се дъщеричка!!!Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Ewing написа:Хвалба: роди ми се дъщеричка!!!оплак: гузен съм, на два дни е и вече няколко пъти се оправдавам с нея пред "органите" като ме спират за говорене по телефона. То това е повода да говоря => не съм ги лъгал един вид.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Ewing написа:Хвалба: роди ми се дъщеричка!!!оплак: гузен съм, на два дни е и вече няколко пъти се оправдавам с нея пред "органите" като ме спират за говорене по телефона. То това е повода да говоря => не съм ги лъгал един вид.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
tyson написа:Вчера ходих в офиса на фирмата, да погледам за какво става въпрос реално.Ебати якото. Решението е взето - мигрирам.Стискайте ми палци да напусна без ексцесии....Черта - и ново начало.Ewing - да ти е жива и здрава и много щастие и радост да ти носи!A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар