Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

pplk написа:
    Humppa написа:
    Аз за 14 мин минавам около 2,1 км. Но започнах да спортувам отново преди едва 15 дена... Та в този дух на хвалба - снощи успях да събера 100 коремни преси на серии, но все още е много трудно Надявам се до месец-два да съм на номинала 250-300 за загрявка
    Добре дошъл в отбора! :D Аз съм на 500 коремни преси и 300 лицеви, като редувам през ден. Преди няколко години бях стигнал до положение да ми е проблем навеждането.Оплак: Прибрах се в София.Хвалба: Заринах се с работа.
    На какви серии правиш лицевите?Аз ги докарвам 100 ама на три пъти.
    Bravo 1.9d 97г

Коментар

Оплакване/Хвалба, истината е, че и аз не знам как да го категоризирам:Имам реална възможност да започна работа в U.K. фирма за онлайн съпорт. Със сегашния ми директор съм в прекрасни отношения, разяждам се отвътре за решението, което трябва да взема, и никак ама никак не искам да провеждам "онзи разговор" с настоящия ми шеф, но перспективите в сегашната и евентуално бъдещата ми работа са много различни......Не мога и да спя като хората, постоянно мисля
      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Преди да водиш разговор с когото и да било си вземи един ден отпуск и отиди в тази ЮК фирма да видиш за какво иде реч. Постой един ден там, погледай какво правят и тогава вземай решения дали да говориш
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Ники., скачай яко парите си струват. Слава Георги не храни
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

http://hundredpushups.com/ за машините по-горе, аз си цъкам от този сайт и съм си доволен има и други подобни на този
            Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

оплак; предна лява гума опира в подкалника и само при паркиране се чува как дере гумата
              Fiat Bravo HGT owner <3

Коментар

Хвалба: роди ми се дъщеричка!!!оплак: гузен съм, на два дни е и вече няколко пъти се оправдавам с нея пред "органите" като ме спират за говорене по телефона. То това е повода да говоря => не съм ги лъгал един вид.
                Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                182A4.000 IAW49F
                LPG - Lovato EasyFast
                ----------------------------
                "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Да ти е жива и здрава, и много да те радва!
                  I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Вчера ходих в офиса на фирмата, да погледам за какво става въпрос реално.Ебати якото. Решението е взето - мигрирам.Стискайте ми палци да напусна без ексцесии....Черта - и ново начало.Ewing - да ти е жива и здрава и много щастие и радост да ти носи!
                    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Ewing написа:
                      Хвалба: роди ми се дъщеричка!!!
                      Жива и здрава да ви е, колега!!! Да се отгледа с любов и търпение!!!
                      Manowar - Татко
                      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Ewing написа:
                        Хвалба: роди ми се дъщеричка!!!
                        Честито.Да ви е жива и здрава и много да ви радва.
                        Bravo 1.9d 97г

Коментар

Честито колега! Да е жива и здрава!
                          Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                          Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                          Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                          BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Ewing написа:
                            Хвалба: роди ми се дъщеричка!!!оплак: гузен съм, на два дни е и вече няколко пъти се оправдавам с нея пред "органите" като ме спират за говорене по телефона. То това е повода да говоря => не съм ги лъгал един вид.
                            Честито! Да Ви е жива и здрава!
                            Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Ewing написа:
                              Жива и здрава да ви е колега. Радвайте се един на друг...И много я слушкайте. :P
                              A17DTС/S
                              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

tyson написа:
                                Вчера ходих в офиса на фирмата, да погледам за какво става въпрос реално.Ебати якото. Решението е взето - мигрирам.Стискайте ми палци да напусна без ексцесии....Черта - и ново начало.Ewing - да ти е жива и здрава и много щастие и радост да ти носи!
                                Давай колега. С теб сме. Стискаме ти палци. Тук перспективите са само...във вид на удължена агония.Успех. Действай. Спасявайте се.
                                A17DTС/S
                                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Working...
                                X