Оплакване: Отпуската свърши. Хвалба: Кромата даде много приличен разход от 5.0/100 по пътя насам.Козлодуй беше почнал вече да ми липсва След няколко дни ще ми липсва пък родния край, ама... такъв е живота
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплак:Писаха ми фиш Yellow_Flash_Colorz_PDT_33 . Сега златен през крив макарон.Хвал: Своге-София за 35мин. Като в Нови Искър съм карал с 40-50. Та Слави колко викаш е рекорда ?ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Маратон...
nsn написа:Хвал:бягане 3км за 14минFiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Коментар
-
Humppa
nsn написа:Хвал:бягане 3км за 14минХвал:днес поизчистих малко гаража,че беше страшно(нямаше къде да стъпи човек)
Коментар
-
Humppa написа:Аз за 14 мин минавам около 2,1 км. Но започнах да спортувам отново преди едва 15 дена... Та в този дух на хвалба - снощи успях да събера 100 коремни преси на серии, но все още е много трудно Надявам се до месец-два да съм на номинала 250-300 за загрявка207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар