Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване: Отпуската свърши. Хвалба: Кромата даде много приличен разход от 5.0/100 по пътя насам.Козлодуй беше почнал вече да ми липсва След няколко дни ще ми липсва пък родния край, ама... такъв е живота

Коментар

Оги, ми то кат дискотЯка станало бре! Бравос! Светодиодна лента ли сложи?
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Оги ит ис бок! Я кажи наистина с какво постигна този ефект.
        Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
        Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
        Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Жесо, тува сам ас бок. кип калм & слагай ЛЕТ ленти ан 12 болта и полотшаваж тоси дефегт. кьолчара мие гакнал поровила.

Коментар

Оплак:Писаха ми фиш Yellow_Flash_Colorz_PDT_33 . Сега златен през крив макарон.Хвал: Своге-София за 35мин. Като в Нови Искър съм карал с 40-50. Та Слави колко викаш е рекорда ?
            ФИАТ- Пътят е само формалност
            ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
            -----------------------------------------------------
            FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

ogi28b написа:
              Жесо, тува сам ас бок. кип калм & слагай ЛЕТ ленти ан 12 болта и полотшаваж тоси дефегт. кьолчара мие гакнал поровила.
              Oги, кажи за захранването ...

Коментар

На 12 болта е.Чакай да се пофала - вече 3-ти ден отглеждам едни мишки и още не съм ги уморил.

Коментар

ogi28b написа:
                  Не е ключаря, на него не му се разбира ( извинявай, Коце! )

Коментар

Оплаквам се - ще трябва да поработя над правописа, значи. Или по-скоро - под него, докато спре да ми се разбира. А тия мишките от предното мнение взеха да се е**т пред мене, безсрамна история.Ключаря се пише с главна буква, щото е прякор

Коментар

Хвал:бягане 3км за 14минХвал:днес поизчистих малко гаража,че беше страшно(нямаше къде да стъпи човек)
                      Bravo 1.9d 97г

Коментар

Маратон...

nsn написа:
                        Хвал:бягане 3км за 14мин
                        Колега ти да не си бил спортист?Миналата година помня ,че пак се хвалеше с някви такива времена,ама 5км ли бяха или четири.Просто се радвам ,че хора на нашата възраст все още имат влечение към интензивни спортове,а не кофите със зоба по фитнесите .Ако беше по-близо щеше да ми е приятно да потичаме заедно.За протокола: на работата са само джипси-хамъри и интелектуалното ми ниво пада главоломно с всеки изминал ден
                        Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
                        Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!

Коментар

nsn написа:
                          Хвал:бягане 3км за 14минХвал:днес поизчистих малко гаража,че беше страшно(нямаше къде да стъпи човек)
                          Аз толкова мога да мина с колелото сигурно надолу по баира Хвалба: май ще се сдобия с нов телефон
                          Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

nsn написа:
                            Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Аз за 14 мин минавам около 2,1 км. Но започнах да спортувам отново преди едва 15 дена... Та в този дух на хвалба - снощи успях да събера 100 коремни преси на серии, но все още е много трудно Надявам се до месец-два да съм на номинала 250-300 за загрявка

Коментар

Оплакване: и аз искам като Humppa, ама... Не знам дали някога ще мога.Хвалба няма.

Коментар

Humppa написа:
                                Аз за 14 мин минавам около 2,1 км. Но започнах да спортувам отново преди едва 15 дена... Та в този дух на хвалба - снощи успях да събера 100 коремни преси на серии, но все още е много трудно Надявам се до месец-два да съм на номинала 250-300 за загрявка
                                Добре дошъл в отбора! :D Аз съм на 500 коремни преси и 300 лицеви, като редувам през ден. Преди няколко години бях стигнал до положение да ми е проблем навеждането.Оплак: Прибрах се в София.Хвалба: Заринах се с работа.
                                207 тиква автомат
                                новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Working...
                                X