Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

най-накрая да се похваля, утре си взимам колата
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

оплакване 1: бях хвърлил мерак на една кола и мислех да я погледна съботата ама я отнесоха.оплакване 2: голям мързел ме е налегнал
      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
      Ex.Opel Astra

Коментар

Хвал ли е-мрън ли е и аз незная:върнах се от морето(не ми се седи повече от 3 дни,а седях)Хвал:тръгвам за рожден ден на племеницата.
        Bravo 1.9d 97г

Коментар

Хвалба: Стария двигател, с който скъсахме ангренажа влезе вчера за ремонт при Дани в Дружба
          Fifi - Fiat Bravo 1.6 16v 103hp, 1997

Коментар

мрън: мнооогооо жега, иде ми да си прережа вените надлъжно, как искам утре да е зима и да се сипе сняг и най вече да е около нула градуса.
            punto HGT

Коментар

didich написа:
              мрън: мнооогооо жега, иде ми да си прережа вените надлъжно, как искам утре да е зима и да се сипе сняг и най вече да е около нула градуса.
              При мен в офиса климатик не се пуска на всичката женоря и е студено...ще настонеее... Имала синозит...и т.н вечера цял ден съм се варил а повече от риза няма на къде да се съблека
              Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
              И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
              .

Коментар

То и при нас има някаква измислена система за охлаждане, но в южна стая и с него и без него в стаята е все 30 градуса, направо лепна по бюрото, от време на време прескачам до сървърното, защото там е 21 градуса и е истински рай
                punto HGT

Коментар

Хваля се - най-накрая си взех новата кола

Коментар

Дай да я видим, кво си се стиснала Честито! Само щастливи моменти с нея и в нея
                    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Мерси

Коментар

Готин фейс
                        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Честито, ele, готина муцуна има!
                          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Честито и от мен, със здраве да си я караш .
                            00' Bravo 105 JTD

Коментар

didich написа:
                              По нашата яка е по-жега . Три дни ми се стопиха лагерите от горещина
                              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Подкрепям за якия фейс ^^ със здраве да си я караш А май навсякъде е жега, при мен климатик се пуска от 13-14 часа ако се прецени и вечер се спира 1 час преди да приключим (не знам, но като се спре сякаш веднага се усеща разликата Yellow_Flash_Colorz_PDT_50 )
                                Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Working...
                                X