Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Похвал... взех си вчера колата от сервиз - смяна на гумички на клапаните. Старите ми ги показаха - ставаха на пепел като ги докоснеш :D
    Fiat Punto 75 SX - 1995, 4 врати

Коментар

bummer написа:
      Похвал... взех си вчера колата от сервиз - смяна на гумички на клапаните. Старите ми ги показаха - ставаха на пепел като ги докоснеш :D
      Кви пари излезе всичко???
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Оплакване: колата уж да чукне 200 000, а то какво стана получи се 100 000 като нулата след единицата отдолу я няма чертичката
        Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Оплакване : Отпуската свърши прибрахме се от морето сега отново работа работа :ХОплакване голямо : По пътя около Пловдив изби балон на гумата не от страни а отгоре на самата гума беше се деформирала , но на място като спрях гледах струвах не можах да установя какво има... И така продължих едни вибрации между 70-120 км направо да изпадне волана от ръцете . Забелязах ,че между 140-150 ги няма вибрацийте карах си така(без да осъзнавам какъв балон огромен има на гумата ми ) и опазил ме господ в София отидох при първия гумаджия като я свали и видях какво има на гумата просто не можах да повярвам ,че съм се прибрал жив и здрав .. и така купих други гуми с последни пари останали от почивката ...
          Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
          Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Ibiza написа:
            ... изби балон на гумата не от страни а отгоре на самата гума беше се деформирала , но на място като спрях гледах струвах не можах да установя какво има... И така продължих едни вибрации между 70-120 км направо да изпадне волана от ръцете . Забелязах ,че между 140-150 ги няма вибрацийте карах си така ...
            Направо ти се чудя на акъла, как може да рискуваш с такава гума с тази скорост, нямаш ли резервна, добре че сте живи и здрави.
            FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
            Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Мрън - потроших си ръцете събота и неделя, само и само да помогна на дядо, че милия много кахърен че ситроена го е помляла градушката.
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Хвалба:Монтирах ТАП на метановата уредба и сега все едно е на бензин-на 5-а,с 1100 оборота,като натиснах педала на гаста,започна да се ускорява без да се замисля и то при леко нагорнище.Оплакване:Скъса ми се маншона на лявата полуоска от към скоростната кутия,цялата кола отдолу е в масло и продължава да капе.Пълно щастие няма!
                Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
                ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

NikMar написа:
                  Ibiza написа:
                  ... изби балон на гумата не от страни а отгоре на самата гума беше се деформирала , но на място като спрях гледах струвах не можах да установя какво има... И така продължих едни вибрации между 70-120 км направо да изпадне волана от ръцете . Забелязах ,че между 140-150 ги няма вибрацийте карах си така ...
                  Направо ти се чудя на акъла, как може да рискуваш с такава гума с тази скорост, нямаш ли резервна, добре че сте живи и здрави.
                  Даде и аз се чудя на себе си как не съм го видял този балон огледах 2,3 пъти гумата и нищо нередно не ми се видя.. И така докато не я врътнахме на баланс машината.. Отначало си помислих че се е дебалансирала но..
                  Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                  Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

S_BANKOV написа:
                    Мрън - потроших си ръцете събота и неделя, само и само да помогна на дядо, че милия много кахърен че ситроена го е помляла градушката.
                    Не се оплаквай нали и твойта оправи покрай него,а и рьцете те болят от твойта най вече
                    EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
                    EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
                    FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

Оплак: Морето свършиМрън: Само ден след като съм се върнал вече искам пак да ходяМрън: научих по болезнения начин, че когато морското дъно не се вижда, не е добра идея да се гмуркаш без очила, и ся си имам хубав спомен на челото :D :DХвал: Колата даде разход около 6/100 при спазване на всички ограничение за скорост, при два човека, пълен багажник и задна седалка с багаж и зимни гуми.
                      Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

sa6obravoto написа:
                        Оплак: Морето свършиМрън: Само ден след като съм се върнал вече искам пак да ходяМрън: научих по болезнения начин, че когато морското дъно не се вижда, не е добра идея да се гмуркаш без очила, и ся си имам хубав спомен на челото :D :DХвал: Колата даде разход около 6/100 при спазване на всички ограничение за скорост, при два човека, пълен багажник и задна седалка с багаж и зимни гуми.
                        Ко му харесвате на туЙ море да го ба и бацила мръсен. С една баня съм до сега и мисля да закривам сезона.Нищо, че е пред взора ми.Оплакване: Наближава времето ни за голям семеен тур из Юръпа по море, река, въздух, железо-път, асфалто - път...Оплакване 2: Нямам и грам ищах към днешна дата. Дано след месец ми бъде по-настроено някак си. Хвалба: Имам надежда да случа мач на Хамбургер. Първия ми любим отбор от детството...Ще се наакам, ако на 20.09. успея да се снабдя с билет. Обещаха ми.
                        A17DTС/S
                        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Хвал. Бях на копитото да гледам метеоритния дъж, оплакване много бяха с фенерчета и видях само 6
                          Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                          И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                          .

Коментар

cs_aleksandar написа:
                            Хвал. Бях на копитото да гледам метеоритния дъж, оплакване много бяха с фенерчета и видях само 6
                            Аре, аре не мрънкай. Нощно време на Витоша, да гледате звездите , вие още не сте женени нали?

Коментар

S_BANKOV написа:
                              cs_aleksandar написа:
                              Аре, аре не мрънкай. Нощно време на Витоша, да гледате звездите , вие още не сте женени нали?
                              Че то и да бяхме женени пак не пречи Хвал. Петък мисля да си прескоча до Своге ако си на работа може да мина да пушим по цигара
                              Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                              И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                              .

Коментар

Хвалба - и кафе правим в Своге , но ми звънни че петък е последен ден преди отпуска. пп Това не го разбрах, защо по дяволите след като сте женени ще ходите да гледате звездите нали вече мача е свирен? - Шегувам се

Коментар

Working...
                                X