dikanio написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
jordan85 написа:dikanio написа:Отървах се от колата чрез фирма за скрап, но сега пък ново 20 - ако застрахователя я сметнели за тотал щета, имало вероятност да искат колата! Ако не взема пари от каското, никога повече няма да си правя, мамицата им мръсна на тия боклуци
Коментар
-
имам да се оплакване 1: колата снощи ме съсипа на Бензин върви на газ забива муцуна и се дави поболях се докато се прибераоплакване 2: шефа ми се е побъркал продава ми камиона (заедно с още 7)на Всичкото отгоре има клиент за 4 (включително и моя)оплакване 3: гръцката фирма Акотор има да превежда на нашата фирма близо 400 000 лв. (за 5 месеца) , з аради което ние в момента на бечкаме (стачка нещо)Хвалба 1: оправих Газовото (поне временно) оказа се че един от газовите инжектори е зецепил отворен почистих ги всичките смазах ги и сега работят , но плача за нова рейка Хвалба 2: отдавам се на почивка Хвалба 3: отдеве шефа ми звънна и каза че трябва да се разходя до Холандия за новият ми Камионнее ли красавец (щели сме да докараме 8 камиона)Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
jordan85 написа:dikanio написа:Отървах се от колата чрез фирма за скрап, но сега пък ново 20 - ако застрахователя я сметнели за тотал щета, имало вероятност да искат колата! Ако не взема пари от каското, никога повече няма да си правя, мамицата им мръсна на тия боклуциI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
cs_aleksandar написа:Далинда да те водя на форумната среща на hoodride,там момчетата ще ти я нарисуват с удоволствие.Fifi - Fiat Bravo 1.6 16v 103hp, 1997
Коментар
-
Оплак: вчера реогранизирах малко компютъризацията из къщи и сега на синковеца компютъра едвам закача безжичната мрежа. И се почана голямото мрънкане - лагела му лигата и незнач си какво още...Днеска ще се чеша по главата къде да местя рутъра, за да вурви по добре. Лошото е че завися от това къде ми излиза нета от стената и къде имам ток наблизо, не ми се пускат кабели по стената. Имам едно старо рутърче, ще се пробвам да го пусна на рипитър, да видим дали няма да спася положението. Вчера търсих в кауфланд от техните тенди на 20лв ама бели отдавна свършили...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Оплак: вчера реогранизирах малко компютъризацията из къщи и сега на синковеца компютъра едвам закача безжичната мрежа. И се почана голямото мрънкане - лагела му лигата и незнач си какво още...Днеска ще се чеша по главата къде да местя рутъра, за да вурви по добре. Лошото е че завися от това къде ми излиза нета от стената и къде имам ток наблизо, не ми се пускат кабели по стената. Имам едно старо рутърче, ще се пробвам да го пусна на рипитър, да видим дали няма да спася положението. Вчера търсих в кауфланд от техните тенди на 20лв ама бели отдавна свършили...Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Хвалба-Докато се цопках в морето,колата беше на севиз и вече няма никакви следи от градушката,евала на сервиза във Варна, постараха се .Оплакване-отпуската свърши,от утре отново на работа.EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Коментар
-
dudulia написа:Yavor написа:Оплак: вчера реогранизирах малко компютъризацията из къщи и сега на синковеца компютъра едвам закача безжичната мрежа. И се почана голямото мрънкане - лагела му лигата и незнач си какво още...Днеска ще се чеша по главата къде да местя рутъра, за да вурви по добре. Лошото е че завися от това къде ми излиза нета от стената и къде имам ток наблизо, не ми се пускат кабели по стената. Имам едно старо рутърче, ще се пробвам да го пусна на рипитър, да видим дали няма да спася положението. Вчера търсих в кауфланд от техните тенди на 20лв ама бели отдавна свършили...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Оплаквам се малко по-късно:https://www.youtube.com/watch?v=gDSxGy8lI6YТоя път я очука бая, за разлика от Софийската градушка, при която й нямаше нищо...
Коментар
-
Имортале, бях сигурен, че като "човек с власт" (ха - ха - ха) ще отговориш в заключената тема. Отговорът ти е невероятно посредствен, с оглед на това, че не си прост човек. Уж народа бил овчи, а се чудиш защо при първия блъф, същите тези овце фалираха една банка и за малко втора. Ама там доверие липсвало... Нищо, че от едната банка ги носеха в друга банка парите...Имаш самочувствието, че си много над средното ниво интелигентност и знания. И може би е така. Но когато си бос по дадена тема си личи. Както в случая. Аз ИСКАМ да позлвам кабелна, но да плащам само за каналите, които гледам. Както ти искаш да ползваш банка само за услугите, които искаш и когато искаш.Ако не искаш, в твой стил ти отговарям - отивай на село да пасеш овцете - ни банка някой ще ти търси, ни никой нищо.Парно не искам да ползвам. Не ме интересува, че у нас влиза топло. Да ме изолират.Винетката - ако трябва всеки месец по два пъти да ходя до Перник пак ли да взимам седмични? И ти пак ще минаваш десет пъти повече и ще плащаш колкото мен.Изобщо много, много слаби тези разви този път.И в крайна сметка кво викаш - силен си, можеш да отговаряш в заключените теми. Е така е тука, както казваш, прав си. Силни са банките, ще им ползваш насила услугите. Така е тука.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Humppa
Оплакване: нямам нито лев депозит в КТБ.Хвалба: ако имах -щяха да ми ги възстановят... някога...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар