Дръж ги ele изяж ги
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хвалба: от днес с нови TRW носачи, долен десен и двата горни. Не искам повече да чувам тропанееее!!!Оплакване: сувата е умопомрачителна и то при положение, че ползвам всякакви отстъпки и труда е почти нула.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Хвал: китосах калниците и праговетеМрън1: Е*а ми се мамата на ръцете и гърба от шкурене Мрън2: След като видах колко кит отиде само за тия неща, реших че по-добре ще е да сменя едната вратата и предния капак, вместо да ги китосвам.Мрън3: Засега ще стоят само на грунд и някъв сив спрей, септември живот и здраве ще се боядисва.Хвал2: Сложих импулсен понижаващ модул, за зареждане на таблета в колата. Шума намаля, но все още не е напълно изчезнал.Мрън4: Започвам да си мисля, че вина за проблема има и радиото. Явно ще го сменям с нещо по-добро.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Да се похваля, че Стилото вече е с ксенон на късите, nightbreaker на дългите и аларма Valcor...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Върнах се от Барселона - да се хваля ли, да се оплаквам ли... не знам...п.п. Фиат-а ми даде такъв разход на газ по магестралата! Уаууууу!!! Нито го продавам, нито го подарявам!!! Около 5.5-6 на 100!!!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Оплакване: Счупих седалката на колата Сега стои малко накриво и при облягане потъва назад от счупената страна. Вероятно и преди е била чупена и заварена не както трябва.Мрън: На 18ти сутринта направих поръчка от електронния магазин на форума (до адрес в Пловдив) и до до ден днешен няма никой, а пише срок на доставка 2-5 дни.Някой може ли да каже как стоят нещата с тези поръчки и защо така се получава?Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!
FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO
Коментар
-
Търся си днес една песен в сайта на З-Рок и виждам познат ник-нейм Няма да казвам кой е, да видим дали ще си каже...намерил ли е търсената песен Оплкаване: Аз тази която търся не я намирам Ха хаааа сетих се сам.http://www.youtube.com/watch?v=nAc9ndXxNs8ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Оплак: Това, да ти влезе майстор в къщата си е живо приключение. Ако ме попита някой може ли един кабел да се удари на три места при монтаж на три различни елемента(единствените които се захващат за стена) бих казал, че е невъзможно. Да, да, ама НЕЕЕЕЕ. Мебелиста се беше справил повече от перфектно. Похвал 1: След няколкочасова "борба", в детската стая навсякъде има ток.Похвал 2: Картините в апартамента са закичени без поражения, изключая една на която рамката трябва да претърпи корекции.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама