Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дръж ги ele изяж ги
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Баси нахалството...

Коментар

Хвалба: от днес с нови TRW носачи, долен десен и двата горни. Не искам повече да чувам тропанееее!!!Оплакване: сувата е умопомрачителна и то при положение, че ползвам всякакви отстъпки и труда е почти нула.
        Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
        Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
        Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
        BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Хвал: китосах калниците и праговетеМрън1: Е*а ми се мамата на ръцете и гърба от шкурене Мрън2: След като видах колко кит отиде само за тия неща, реших че по-добре ще е да сменя едната вратата и предния капак, вместо да ги китосвам.Мрън3: Засега ще стоят само на грунд и някъв сив спрей, септември живот и здраве ще се боядисва.Хвал2: Сложих импулсен понижаващ модул, за зареждане на таблета в колата. Шума намаля, но все още не е напълно изчезнал.Мрън4: Започвам да си мисля, че вина за проблема има и радиото. Явно ще го сменям с нещо по-добро.
          Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Да се похваля, че Стилото вече е с ксенон на късите, nightbreaker на дългите и аларма Valcor...
            Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
            Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Върнах се от Барселона - да се хваля ли, да се оплаквам ли... не знам...п.п. Фиат-а ми даде такъв разход на газ по магестралата! Уаууууу!!! Нито го продавам, нито го подарявам!!! Около 5.5-6 на 100!!!
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Оплакване: Счупих седалката на колата Сега стои малко накриво и при облягане потъва назад от счупената страна. Вероятно и преди е била чупена и заварена не както трябва.Мрън: На 18ти сутринта направих поръчка от електронния магазин на форума (до адрес в Пловдив) и до до ден днешен няма никой, а пише срок на доставка 2-5 дни.Някой може ли да каже как стоят нещата с тези поръчки и защо така се получава?
                Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!

FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO

Коментар

Утре е вторият оглед на колата ми, но от сервиза са на мнение, че няма да си заслужава да се прави. Остава единствено да се надявам на повече пари от тия глупаци булстрад, а също и да търся как да се отърва от нея окончателно за възможно по-голяма сума.
                  Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Търся си днес една песен в сайта на З-Рок и виждам познат ник-нейм Няма да казвам кой е, да видим дали ще си каже...намерил ли е търсената песен Оплкаване: Аз тази която търся не я намирам Ха хаааа сетих се сам.http://www.youtube.com/watch?v=nAc9ndXxNs8
                    ФИАТ- Пътят е само формалност
                    ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                    -----------------------------------------------------
                    FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Оплак: Това, да ти влезе майстор в къщата си е живо приключение. Ако ме попита някой може ли един кабел да се удари на три места при монтаж на три различни елемента(единствените които се захващат за стена) бих казал, че е невъзможно. Да, да, ама НЕЕЕЕЕ. Мебелиста се беше справил повече от перфектно. Похвал 1: След няколкочасова "борба", в детската стая навсякъде има ток.Похвал 2: Картините в апартамента са закичени без поражения, изключая една на която рамката трябва да претърпи корекции.
                      Manowar - Татко
                      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Kay_ написа:
                        Търся си днес една песен в сайта на З-Рок и виждам познат ник-нейм Няма да казвам кой е, да видим дали ще си каже...намерил ли е търсената песен ........
                        Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                        Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                        Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

да се похваляслед дълги битки се здобих с Мулти воланче и даже се монтира
                          Прикачени файлове
                          Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                          Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                          Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                          Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

похвал: Фифи има надписи по предната и задната броня
                            Fifi - Fiat Bravo 1.6 16v 103hp, 1997

Коментар

Това някакъв нов вид тунинг ли е?
                              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Леле, такава циганска кола рядко се вижда. Сори, ако съм те засегнал ама след розовите джанти тая драсканица вече е драстична...
                                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Working...
                                X