Що не свалиш по-вървежните елементи и да пробваш да ги продадеш?Фирмите за скрап дават смешни пари, тея 350 лв. ако ги вземеш ще трябва да черпиш На мен на 2 места за пунто 2 2003 ми даваха ~250 лв....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
M5kov написа:Фирмите за скрап дават смешни пари, тея 350 лв. ако ги вземеш ще трябва да черпиш На мен на 2 места за пунто 2 2003 ми даваха ~250 лв....
Коментар
-
M5kov написа:Що не свалиш по-вървежните елементи и да пробваш да ги продадеш?Фирмите за скрап дават смешни пари, тея 350 лв. ако ги вземеш ще трябва да черпиш На мен на 2 места за пунто 2 2003 ми даваха ~250 лв....Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
ThE_PuNiSHeR написа:Да се похваля вече съм инженер без кетап. Остава само дипломата.Днес си взех държавния с 5-ца.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Да спомена, че продадох ЖТД-то ... и много ми е криво, но всяко нещо с времето си!!! Сега очаквам Браво3, дано е истинско браво?!Да се похваля, че все пак Фиата остана във ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯПежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Humppa
ФАЛБАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААА:Сори Дидо Имортъле!!!!!!!!!!Ама Волвото върви като дзвер
Коментар
-
S_BANKOV написа:Биалетки на два месеца са станалина дроб, събота и неделя пак ще трябва да се връ под колата, писна ми с тия биалетки, ПИСНАААААААААААМИИИИИИИ"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
И аз да ви се оплача. Гледам си днес фактурата от глобул и... бам, изненадка - на мое име 4 номера. Единият с някаква такса от 30 ст. Звънкам на тоя номер да видим аджеба кой от другата страна, и пак изненадка - такъв номер не съществува. Звънкам аз на 123 да видя как ми начисляват 30 ст. за телефонен номер, който не съществува, а те ми викат, че бил активиран и закрит на следващия ден Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 . Та след това си спомних, че тия от глобул ми разпечатаха нов договор за нов номер без да питат с идеята да ме убедят да подпиша нов договор уж че ще има 15% отстъпка и щяла съм да плащам по-малко. излишно е да казвам, че всъщност трябва да платя 1 лев повече, а не по-малко, да не говорим, че искаха да ме изкарат пълен идиот, който не иска безплатната им карта, която, както се видя от сметките, ще ми струва 1 лев.... Не подписах договора, но явно при отпечатването картата се активира... баси - ся трябва жалба да пиша - на тия лекета от офиса няма да им се размине наглостта.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар