Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Що не свалиш по-вървежните елементи и да пробваш да ги продадеш?Фирмите за скрап дават смешни пари, тея 350 лв. ако ги вземеш ще трябва да черпиш На мен на 2 места за пунто 2 2003 ми даваха ~250 лв....
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Няма къде да я държа за продажба на части. Ама айде, че стана много офтопик, прехвърлям се в темата за следваща кола :D
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Нали си жив и здрав. Чакаме виц за случката.Това в кръга на шегата.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

M5kov написа:
          Фирмите за скрап дават смешни пари, тея 350 лв. ако ги вземеш ще трябва да черпиш На мен на 2 места за пунто 2 2003 ми даваха ~250 лв....
          Тук в Козлодуй, има един пич, изкупува всякакви коли.На комшийчето му падна дебеле и тежък клон върху колицата, Опел Агила (едно такова малко)...Взе за нея от този изкупвач 650 лв. А сега гледам онзи е пуснал обява, че я продава на части.Това само за информация ви го казвам.А миналата година за Темпра дадоха 400 лв в София. При това дойдоха да си я вземат от пред блока.

Коментар

Аз получих мейл от бъдещето Имам една поща, която ползвам само за регистрации по разни сайтове. Та е пълна с всякакъв спам, дори не си правя труда вече да ги трия.Но не ми се беше случвало да получавам писма от бъдещето Вижте датата на първите две писма:
            Прикачени файлове

Коментар

M5kov написа:
              Що не свалиш по-вървежните елементи и да пробваш да ги продадеш?Фирмите за скрап дават смешни пари, тея 350 лв. ако ги вземеш ще трябва да черпиш На мен на 2 места за пунто 2 2003 ми даваха ~250 лв....
              Да не качвам снимка на моето браво което спазарих за 500 лв , но просто не бързах и звънях къде ли не ?В София повече от 350 не ми даваха . Със едно момче от Драгичево се разбрахме 500 лв като не свалям нищо оставям джанти и т.н. само радио-то си взех . Да кажа ,че колата беше тоталка радиатор аут , 2 фара , п.броня , п.стъкло и 2-та калника .
              Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
              Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Да се похваля вече съм инженер без кетап. Остава само дипломата.Днес си взех държавния с 5-ца.

Коментар

ThE_PuNiSHeR написа:
                  Да се похваля вече съм инженер без кетап. Остава само дипломата.Днес си взех държавния с 5-ца.
                  Хайде честито колега. Станахме с един повече.
                  ФИАТ- Пътят е само формалност
                  ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                  -----------------------------------------------------
                  FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Да спомена, че продадох ЖТД-то ... и много ми е криво, но всяко нещо с времето си!!! Сега очаквам Браво3, дано е истинско браво?!Да се похваля, че все пак Фиата остана във ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
                    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                    http://www.keepfighting.ms

Коментар

ФАЛБАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААА:Сори Дидо Имортъле!!!!!!!!!!Ама Волвото върви като дзвер

Коментар

Биалетки на два месеца са станалина дроб, събота и неделя пак ще трябва да се връ под колата, писна ми с тия биалетки, ПИСНАААААААААААМИИИИИИИ
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                          Биалетки на два месеца са станалина дроб, събота и неделя пак ще трябва да се връ под колата, писна ми с тия биалетки, ПИСНАААААААААААМИИИИИИИ
                          Шшшшт!Мойте изкараха 1 месец, няма и 2000 км...На яд, още не съм ги сменил Работата май отива и на карета
                          "Без сърца, сме просто машини"
                          Toyota Prius 1.5 Hybrid
                          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Humppa написа:
                            ФАЛБАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААА:Сори Дидо Имортъле!!!!!!!!!!Ама Волвото върви като дзвер
                            Що сори бе, аз се радвам повече от теб сигурно.Ама това е повод за почерпка, не за хвалба

Коментар

Винаги съм смятал, че най-лошите услуги в България са от Виваком, обаче Булстрад ми разбиха всички представи. Такива незаинтересованост, безочие и аматьорщина не съм срещал другаде
                              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

И аз да ви се оплача. Гледам си днес фактурата от глобул и... бам, изненадка - на мое име 4 номера. Единият с някаква такса от 30 ст. Звънкам на тоя номер да видим аджеба кой от другата страна, и пак изненадка - такъв номер не съществува. Звънкам аз на 123 да видя как ми начисляват 30 ст. за телефонен номер, който не съществува, а те ми викат, че бил активиран и закрит на следващия ден Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 . Та след това си спомних, че тия от глобул ми разпечатаха нов договор за нов номер без да питат с идеята да ме убедят да подпиша нов договор уж че ще има 15% отстъпка и щяла съм да плащам по-малко. излишно е да казвам, че всъщност трябва да платя 1 лев повече, а не по-малко, да не говорим, че искаха да ме изкарат пълен идиот, който не иска безплатната им карта, която, както се видя от сметките, ще ми струва 1 лев.... Не подписах договора, но явно при отпечатването картата се активира... баси - ся трябва жалба да пиша - на тия лекета от офиса няма да им се размине наглостта.
                                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Working...
                                X