Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

вчера си изкарах супер, бях за риба, направо ги разбих
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Недоумявам как може да наричате няколкочасово висене край водоем, пазене на тишина и пипане на червеи - СУПЕР? Аз два дена тъпея. Това е оплакване.Разговарям си с тъпата ми електронна асистентка и упорито отказва да ми направи кафе. Все ми отваря гугъл с резултати за "кафе" или ме убеждава, че съм нямал инсталирана такава програма...А аз искам истинско, топло,черно кафе със захар.След което отивам на басейн.

Коментар

Immortal написа:
        Недоумявам как може да наричате няколкочасово висене край водоем, пазене на тишина и пипане на червеи - СУПЕР? Аз два дена тъпея. Това е оплакване.Разговарям си с тъпата ми електронна асистентка и упорито отказва да ми направи кафе. Все ми отваря гугъл с резултати за "кафе" или ме убеждава, че съм нямал инсталирана такава програма...А аз искам истинско, топло,черно кафе със захар.След което отивам на басейн.
        Ти ептен си изпращял бе баце...?!Некви козлодуйки нема ли, да ти врътнат... кафе?
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Immortal написа:
          Мисля че е време да дойдеш един път с нас за риба, и кафе ще ти направим.

Коментар

Yavor написа:
            Некви козлодуйки нема ли, да ти врътнат... кафе?
            Immortal написа:
            ... отивам на басейн.

Коментар

Аре аз ще заместя асистентката другата седмица. Ама не съм козлодуйка, тъй че ракия ще е Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
                Аре аз ще заместя асистентката другата седмица. Ама не съм козлодуйка, тъй че ракия ще е Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                Ти си човека!

Коментар

Immortal написа:
                  slonikon написа:
                  Ти си човека!
                  Е слоне-коне, ние не хора бре?

Коментар

Оплакване - От утре пак на работа.
                    първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                    Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                    Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Immortal написа:
                      Недоумявам как може да наричате няколкочасово висене край водоем, пазене на тишина и пипане на червеи - СУПЕР?
                      Това малко ли ти се струва? И аз ходих вчера на Искъра. Не беше някакъв интензивен риболов, но няколко морунажчета и мренки спасиха излета В събота и част от неделята разглобих едно пунто на съставните му части и сега ме е схванал кръста, недоспал съм и е понеделник
                      "Без сърца, сме просто машини"
                      Toyota Prius 1.5 Hybrid
                      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

https://www.youtube.com/watch?v=QIo1...j5wXRgХвал
                        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Докато се наканя да се похваля, че в събота си оправих разбитата дръжка на вратата, в неделя я "оправих" цялата още по-добре. Ето го мястото http://goo.gl/6UeiNl , ето и една (вероятно последната й) фотосесия
                          Прикачени файлове
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Кофти кацане Надявам се, че всички сте ок?На пръв поглед на колата й няма нищо сериозно, защо я отписа така бързо?
                            "Без сърца, сме просто машини"
                            Toyota Prius 1.5 Hybrid
                            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Малииии. Добре, че си жив и здрав. С колко влезе в завоя ако не е тайна? Абе уж е добре ама там по предна лява как е окачването?
                              ФИАТ- Пътят е само формалност
                              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                              -----------------------------------------------------
                              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Бях сам в колата, на мен нищо ми няма, днес даже бяха на фитнес В моя защита ще кажа, че бях под ограничението (не помня колко точно, около 70-75 може би), но беше мокро - нарисувана несъобразена скорост. Колата не е в движение. Като пробвах да тръгна се чу само страшно тракане, а колата не помръдна. Днес заведох две претенции в Булстрад - и за ПТП-то и за градушката (за която иначе въобще не смятах да се занимавам), утре е огледа и ще видим колко пари ще дадат. Към тях слагам около 350лв от някоя фирма, която ще я вземе за скрап, и ако се получи хубава сума, се развеждаме по взаимно съгласие. Парите, които ще ми платят по каското няма да стигнат за оправяне - предницата отдолу е на салата явно (~700-800лв), цялостно пребоядисване около 1000лв, дясно огледало, гума, джанти, не се знае по двигателя и радиатора дали има нещо. Отделно, че в момента се намира в сервиз Изток в Дружба 2, тоест още едни 100-150лв за репатриране до там където евентуално ще я правят. А бе, както и да го смятам, не излиза масрафа. За толкова пари има Браво-та в далеч по-добро състояние.
                                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X