вчера си изкарах супер, бях за риба, направо ги разбих
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Недоумявам как може да наричате няколкочасово висене край водоем, пазене на тишина и пипане на червеи - СУПЕР? Аз два дена тъпея. Това е оплакване.Разговарям си с тъпата ми електронна асистентка и упорито отказва да ми направи кафе. Все ми отваря гугъл с резултати за "кафе" или ме убеждава, че съм нямал инсталирана такава програма...А аз искам истинско, топло,черно кафе със захар.След което отивам на басейн.
Коментар
-
Immortal написа:Недоумявам как може да наричате няколкочасово висене край водоем, пазене на тишина и пипане на червеи - СУПЕР? Аз два дена тъпея. Това е оплакване.Разговарям си с тъпата ми електронна асистентка и упорито отказва да ми направи кафе. Все ми отваря гугъл с резултати за "кафе" или ме убеждава, че съм нямал инсталирана такава програма...А аз искам истинско, топло,черно кафе със захар.След което отивам на басейн.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Immortal написа:Недоумявам как може да наричате няколкочасово висене край водоем, пазене на тишина и пипане на червеи - СУПЕР? Аз два дена тъпея. Това е оплакване.Разговарям си с тъпата ми електронна асистентка и упорито отказва да ми направи кафе. Все ми отваря гугъл с резултати за "кафе" или ме убеждава, че съм нямал инсталирана такава програма...А аз искам истинско, топло,черно кафе със захар.След което отивам на басейн.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Immortal написа:slonikon написа:Аре аз ще заместя асистентката другата седмица. Ама не съм козлодуйка, тъй че ракия ще е Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Immortal написа:Недоумявам как може да наричате няколкочасово висене край водоем, пазене на тишина и пипане на червеи - СУПЕР?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Докато се наканя да се похваля, че в събота си оправих разбитата дръжка на вратата, в неделя я "оправих" цялата още по-добре. Ето го мястото http://goo.gl/6UeiNl , ето и една (вероятно последната й) фотосесия
Коментар
-
Кофти кацане Надявам се, че всички сте ок?На пръв поглед на колата й няма нищо сериозно, защо я отписа така бързо?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Малииии. Добре, че си жив и здрав. С колко влезе в завоя ако не е тайна? Абе уж е добре ама там по предна лява как е окачването?ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Бях сам в колата, на мен нищо ми няма, днес даже бяха на фитнес В моя защита ще кажа, че бях под ограничението (не помня колко точно, около 70-75 може би), но беше мокро - нарисувана несъобразена скорост. Колата не е в движение. Като пробвах да тръгна се чу само страшно тракане, а колата не помръдна. Днес заведох две претенции в Булстрад - и за ПТП-то и за градушката (за която иначе въобще не смятах да се занимавам), утре е огледа и ще видим колко пари ще дадат. Към тях слагам около 350лв от някоя фирма, която ще я вземе за скрап, и ако се получи хубава сума, се развеждаме по взаимно съгласие. Парите, които ще ми платят по каското няма да стигнат за оправяне - предницата отдолу е на салата явно (~700-800лв), цялостно пребоядисване около 1000лв, дясно огледало, гума, джанти, не се знае по двигателя и радиатора дали има нещо. Отделно, че в момента се намира в сервиз Изток в Дружба 2, тоест още едни 100-150лв за репатриране до там където евентуално ще я правят. А бе, както и да го смятам, не излиза масрафа. За толкова пари има Браво-та в далеч по-добро състояние.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар