Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    willow75bg написа:
    Само още не мога да разбера или пък някои да ми обясни как аджеба в продължение на 6 год съм бил на 0 точки и никои не ме е привикал или съобщил затова,при условие,че талона на книжката си беше в мен.
    Не се ли възстановяват точките до максимален размер (39) след 2 години без нарушение?Или не важи ако са ти на 0?
    Правилно,като си на нула или по-малко,т.е. на минус,единственото спасение е наказание и изпити.Почва се от "В" и възтановяваш всички други,ако имаш такива като мен,да го е ....Тъпото в цялата ситуация е,че през въпросните ШЕСТ години имах достатъчно възможности да си изтърпя наказанието,скъсани връзки на коляното и др,но въобще не съм и предполагал,че нямам кьорава точка.Проверете си точките в КАТ,ако имате съмнения,но отивате без книжката,че ще Ви я вземат и не ви я връщат при проверка,ако се окаже,че сте прегрешили.

Коментар

Я вижте какво си имам Изглежда малко кофти, но удара съвсем не е сериозен и се чудя дали да я оправям или разглобявам
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
        Я вижте какво си имам Изглежда малко кофти, но удара съвсем не е сериозен и се чудя дали да я оправям или разглобявам
        Това ли е то чудото за което разправя Ами хубавичка е. Нещо ми изглежда с лек спортен дух. Ако имаш средства и ти се занимава и ти харесва и колицата. Желая ти успех в начинанието.
        ФИАТ- Пътят е само формалност
        ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
        -----------------------------------------------------
        FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Ъ... Средства нямам никакви, ама ми е жал да я съсипя, понеже двигателя и салона са перфектни Като цяло, това е единствената модификация на Пунто, която ми харесва (без новия Abarth)
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Нещо моята красавица е намалила хвърлянето на масло-само 3л за 6к км. Това като хвалба

Коментар

M5kov не се лъжи по това което виждаш. Докато не почнеш да слагаш новите части, не можеш да си сигурен, че няма структурни повреди. Казвам го от личен опит, защото преди месец и аз си мислих така за един ван, че ще се размине само с калник, капак и броня, а се оказа, че рога се е усукали и за изправянето му дадохме колкото да купим половин друга кола.Хвалба: Парите от студентската практика дойдоха само за 13 дни (бързо си е като знам, че в някои университети чакат с месеци), и потвърдиха ходенето на моренце :DМрън: Фиата ще се размине с пребоядисването и това лято...
              Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

След последните бури по Черноморието компютърът ни остана без мрежова карта Нещо не мога да го проумея как точно е станало след като той е забучен на рутера където е кабела на доставчика. А рутерчето си работи Сега ще се наложи и да го чистя , че като го извадя от ъгълчето му и жената го види как е прашясал .....
                Brava 1.6 ELX

Коментар

ele написа:
                  Да, ама заради градушката са спрели всички доставки към и от склада в София, докато не изчислят щетите. Днес или утре, не разбрах добре, щял да идва представител на застрахователната компания, която била френска и.... отиде се невидя... поне ми предложиха заместващ автомобил - ще взема да приема.
                  Според мен е резонно да попиташ и за евентуална отстъпка от цената.Днес с един колега се разходжах по автокъщите в околността и от дилър на Хонда получихме оферта за нов Сивик, с цена от 5 000^ до 6 000^ по-ниска от каталожната в зависимост от оборудването за автомобила, с щети от градушка. Автомобилите са на някакъв голям паркинг в Белгия и сега тече описване на щетите. После ще бъдат ремонтирани. Очаква се, те да са на разположение за продажба в Германия през септември. Всички засегнати автомобили ще бъдат обявени като засегнати от градушка.По-късно видяхме и два Фокус-а с отстъпка от 5 000^, но нямаше кой да питаме за причината. Видимо нямаха следи от градушка.
                  Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

ruNNer написа:
                    След последните бури по Черноморието компютърът ни остана без мрежова карта Нещо не мога да го проумея как точно е станало след като той е забучен на рутера където е кабела на доставчика. А рутерчето си работи Сега ще се наложи и да го чистя , че като го извадя от ъгълчето му и жената го види как е прашясал .....
                    От последната буря аз загубих паметта на служебния си комп.Мислех си, че е някаква случайност, но ти си поредния с подобно оплакване, касаещо електро-уреди и електронна апаратураслед природните аномалии последните дни.
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Stefanaki - хубаво, стига да има причина, но колата наистина не е засегната - изискването на застрахователя е било всички автомобили, пристигнали в склада между 1 и 8ми да останат в склада, докато се оправят засегнатите, а те не са много засегнати - няколко вдлъбнатини, поне по снимките, които ми дадоха да гледам. В случая трябва да похарча едни средства, време и нерви и да отида да доказвам, че ме лъжат. Мисля, че за момента получих обещетение за забавянето, като ми дадоха оборотен автомобил, който напълно ме устройва. Сяга чакам моят да дойде, тогава ще го гледам под лупа.Хвалба - всех си оборотния автомобил и мисля да го разходя малко Ще го карам около месец, което е оплакване. Очаква се до 20 август всички автомобили да бъдат раздадени, така че се надявам до тогава да си получа моя.
                      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

И какво са ти дали да разхождаш И сключваш ли договор за нея. От вида на "както я вземеш - така да я върнеш".

Коментар

Logan MCV дизел. Да, има договор, едва ли някой ще ми я даде без договор, има изисквания за документите и какво да правиш, ако стане произшествие, и, естествено, искат я почистена и с пълен резервоар, както са ми я дали. Като гледам разхода по борд от 5,5, гори сериозно под разхода на мондеото, което е голяяяма хвалба
                          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ntodorov написа:
                            ruNNer написа:
                            От последната буря аз загубих паметта на служебния си комп.Мислех си, че е някаква случайност, но ти си поредния с подобно оплакване, касаещо електро-уреди и електронна апаратураслед природните аномалии последните дни.
                            Още един във този отбор и на мен ми замина мрежовата карта.Във двора има една синя слива беше разцепена през средата на стеблото от горе до долу.На съседа два телевизора и една дупка в стената 10×10 някъде.Добре че започне ли да гърми всичко дърпам от контакта.Явно по кабела на доставчика е станал филма и аз не знам,но на другия ден бяха качени на стълба да оправят кутията.

Коментар

Малиии...ти сега с тая голямата кола после няма да искаш Сандеро-то

Коментар

Хвалба : Нови дискове , спирачна течност и накладки DELPHI ....на марииката Оплакване : Още цяла седмица преди отпуската Като гледам как са тръгнали нещата докато изляза отпуска морето ще дойде при мен не аз при него :D
                                Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                                Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Working...
                                X