Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да, ама заради градушката са спрели всички доставки към и от склада в София, докато не изчислят щетите. Днес или утре, не разбрах добре, щял да идва представител на застрахователната компания, която била френска и.... отиде се невидя... поне ми предложиха заместващ автомобил - ще взема да приема.
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

И тук да се похваля Декодера има USB и с удължител е изкаран в джабката.Антената, която използвам за TV.Дист. управление И за феновете на музиката през USB:https://www.youtube.com/watch?v=AZtK...ture=youtu.be/ пръщенето в клипа е от телефона, реално звука е много чист /
      Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Екстра, екстра
        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Пу пу пу! Умирам от кеф като го гледам Тая антена да вземеш да я покриеш някъде да не привлича женското внимание :DАз пък довечера ще ходя да докарвам едно блъснато Пунто мк2 за части Дано да е на хвалбa, че го вземам с резерва за морето :D
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

ele написа:
            Да, ама заради градушката са спрели всички доставки към и от склада в София, докато не изчислят щетите. Днес или утре, не разбрах добре, щял да идва представител на застрахователната компания, която била френска и.... отиде се невидя... поне ми предложиха заместващ автомобил - ще взема да приема.
            Абе като я китосат ще ти я докарат. Шегичка, дано скоро си я подкараш. Кажете верно какво става с всички чисто нови коли, които стоят на открито по шоурумите и са накълвани сега? Някой знае ли?
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Хвалба-след 7-месечно наказание отново имам книжка.Оплакване-засега само с В категория.Извод:пазете си точките колеги,слагайте колани и не говорете без устройство,защото......така отидоха моите навремето докато се науча.Само още не мога да разбера или пък някои да ми обясни как аджеба в продължение на 6 год съм бил на 0 точки и никои не ме е привикал или съобщил затова,при условие,че талона на книжката си беше в мен.

Коментар

willow75bg написа:
                Само още не мога да разбера или пък някои да ми обясни как аджеба в продължение на 6 год съм бил на 0 точки и никои не ме е привикал или съобщил затова,при условие,че талона на книжката си беше в мен.
                Не се ли възстановяват точките до максимален размер (39) след 2 години без нарушение?Или не важи ако са ти на 0?

Коментар

style34 написа:
                  Кажете верно какво става с всички чисто нови коли, които стоят на открито по шоурумите и са накълвани сега? Някой знае ли?
                  Ами безумие ще е, ако не са били застраховани.Мисля си, че СА.Ако не са -ще ги пуснат на тънкана и няма да са на загуба, но няма и да са на печалба.

Коментар

Абе много коли от Карс Бг, които се продаваха в София изчезнаха. Имаше няколко много добре изглеждащиБраво след 2008, ама...
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Миналата седмица минах пеша покрай една автокъща в Овча Купел, всичките коли бяха потрошени. Не ми се мисли, колко ще им коства.
                      00' Bravo 105 JTD

Коментар

Immortal написа:
                        style34 написа:
                        Кажете верно какво става с всички чисто нови коли, които стоят на открито по шоурумите и са накълвани сега? Някой знае ли?
                        Ами безумие ще е, ако не са били застраховани.Мисля си, че СА.Ако не са -ще ги пуснат на тънкана и няма да са на загуба, но няма и да са на печалба.
                        Добре де, но какво като са застраховани? Ще ги китосат и боядисат ли? Ще ги върнат в заводите ли? Аз не искам чисто новата ми кола да не е боядисана в завода на Мазда примерно, а в оторизирания сервиз в България изчуквана и китосвана...
                        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                          Immortal написа:
                          style34 написа:
                          Добре де, но какво като са застраховани? Ще ги китосат и боядисат ли? Ще ги върнат в заводите ли? Аз не искам чисто новата ми кола да не е боядисана в завода на Мазда примерно, а в оторизирания сервиз в България изчуквана и китосвана...
                          Оторизираните сервизи работят със супер качествени материали бои , лакове,камери за изпичане на боя и т.н. затова един детайл струва от 600 лв нагоре
                          Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                          Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Вярвам, че е така. Но аз като клиент всичко, което си купувам държа да го получа така, както е излязло от завода. Но може това да съм само аз. И ако някога си купя нова кола, че даже и стара не искам да е след градушка като тази. Това за мен си е втора ръка кола, със сменени прозорци, пребоядисани и изчуквани детайли...

Коментар

style34 - Принципно си прав, обаче като ти я оправят да не си личи - иди доказвай, че е била очукана. Не вярвам някой дилър да ти даде очукана кола или кола, която да си личи, че е пребоядисвана - обзалагам се, че дори стъклата ще носят всички означения на оригиналните. Иначе за моята и други хора с връзки си предложиха услугите да питат и няма информация, че е очукана, била е на автовоза, така че нямам основание да обвинявам някого, след като не знам 100% че е така. Но... да се похваля - издействах си заместващ автомобил, докато моята дойде.
                              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

nikolce написа:
                                Миналата седмица минах пеша покрай една автокъща в Овча Купел, всичките коли бяха потрошени. Не ми се мисли, колко ще им коства.
                                Не ги мисли .Аз имам представа колко горе-долу струват при източника си в Италия .От една фирма ги вземат всички , която се казва ,,скарико’’
                                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Working...
                                X